AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft esittelee pian pelejä Xbox Series X -konsolille - Xbox Games Showcase järjestetään 23. heinäkuuta

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 7.7.2020 12:41

Microsoft esittelee pian pelejä Xbox Series X -konsolille - Xbox Games Showcase järjestetään 23. heinäkuuta

Seuraavan sukupolven PlayStation- ja Xbox -pelikonsolit ovat pian täällä. Sony on paljastanut PlayStation 5 -pelikonsolin ulkonäön, tekniset ominaisuudet ja muita tietoja sekä hiljattain järjestetyn tilaisuuden myötä myös tulevia PS5-pelejä. Myös Microsoft on kertonut minkälaiset speksit tulevassa laitteessa on ja pian yhtiö esittelee mitä pelejä laitteella voi pelata.
Xbox Games Showcase -pelitapahtuma nimittäin järjestetään 23. heinäkuuta Suomen aikaa kello 19.00. Tuntia aikaisemmin alkaa Geoff Keighleyn vetämä ennakko-show. Tapahtumaa voi katsella esimerkiksi YouTubesta tai Twitchin välityksellä (Microsoft päätti sulkea oman Mixer-suoratoistopalvelun).
Microsoft esitteli jo aiemmin tulevia kolmannen osapuolen pelejä, mutta tämä tapahtuma keskittyy enemmän omiin Xbox Game Studiosin peleihin. Tapahtumassa tullaan esittelemään ainakin Halo Infinite -peli.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto