AfterDawn: IT-alan uutiset

Yhdysvalloissa alkoi drive-in-buumi – Kauppajätti avaa elokuvateattereita parkkipaikoille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.7.2020 06:03

Yhdysvalloissa alkoi drive-in-buumi – Kauppajätti avaa elokuvateattereita parkkipaikoille

Drive-in-teatterit tulivat Suomen isoihin kaupunkeihin kesällä koronaviruksen takia, mutta ilmiö näkyy myös ulkomailla. Esimerkiksi Yhdysvalloissa kauppaketjujätti Walmart aikoo muuntaa jättimäiset parkkipaikkansa ulkoilmateattereiksi.
Walmart aloittaa esitykset drive-in-teattereissa elokuun aikana. Elokuvateaollisuutta niillä ei ehkä pelasteta, mutta se antaa kuitenkin pientä apua ensihätään. Tämän vuoden kesäsesonki on käytännössä jo ohi ja studiot ovatkin siirtäneet useiden elokuvien ensi-iltoja myöhemmäs syksyyn tai ensi vuoden puolelle. Mikäli drive-in-konsepti toimii, saattavat studiot aikaistaa suunnitelmiaan ensi-iltaesitysten osalta.

Yleisöä Walmartin parkkipaikoille haalitaan The Hollywood Reporterin mukaan julkkisvieraiden voimin. Esityksiä järjestetään Yhdysvalloissa 160 eri paikassa elo-lokakuun ajan. Konseptiin kuuluu myös mahdollisuus tilata naposteltavia omaan autoon.

Saa nähdä innostuvatko Prismat tai K-Citymarketit Suomessa virittämään kauppojen info-taulut elokuvien katseluun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Walmart
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto