AfterDawn: IT-alan uutiset

Discord haluaa laajentaa pelaajien paikasta kaikkien keskustelualustaksi

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 1.7.2020 14:52

Discord haluaa laajentaa pelaajien paikasta kaikkien keskustelualustaksi

Discord on kertonut haluavansa muuttaa palvelua pelaajien paikasta enemmän yleiseksi keskustelualustaksi, jota voi käyttää kaikenlaiseen päivittäiseen viestintään.
Alun perin pelaajien keskustelualustaksi suunniteltu Discord kysyi käyttäjiltään minkälaisen paikan he haluavat Discordin olevan. Käyttäjät halusit palvelun sopivan enemmän kaikenlaisille käyttäjille, eikä vain pelaajille, kuten monet ajattelevat sen olevan.

Nyt Discord on julkaissut uuden etusivun, jossa Discordin kehutaan olevan "paikka keskusteluihin". Sivulla kerrotaan Discordin sopivan pelaamisen lisäksi koulujen kerhojen, taideyhteisöjen sekä kaveriporukoiden käyttöön. Discordilla on myös turvallisuuskeskus, josta löytyy tietoa vanhemmille sekä opettajille palvelun toiminnasta.

Vuonna 2015 julkaistulla Discordilla on tällä hetkellä yli 100 miljoonaa aktiivista käyttäjää kuukausittain. Nämä käyttäjät keskustelevat joka päivä 4 miljardin minuutin edestä 6,7 miljoonalla eri serverillä. Keskustelujen lisäksi Discordista löytyy myös muun muassa Go Live -ominaisuus, jolla voi striimata omaa sisältöä muille.

Discord on myös kerännyt 100 miljoonan dollarin rahoituksen, joita aiotaan käyttää muun muassa uusien ominaisuuksien kehitykseen.

Discord toimii selaimella, Windowsilla, Linuxilla, Mac:lla, Androidilla sekä iOS:llä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto