AfterDawn: IT-alan uutiset

Apple julkisti trailerin tulevasta legendaariseen Foundation-kirjasarjaan perustuvasta tv-sarjasta

Kirjoittaja AfterDawn @ 22.6.2020 21:42 Kommentteja (1)

Apple julkisti trailerin tulevasta legendaariseen Foundation-kirjasarjaan perustuvasta tv-sarjasta

Apple on tänään esitellyt valtavan joukon uudistuksia eri ohjelmistoihin vuosittaisen WWDC-konferenssin tämänvuotisessa virtuaalitapahtumassa. Ensimmäinen varsinainen tuotejulkaisuun liittyvä uutinen puolestaan liittyi Apple TV+:n tarjontaan.
Apple TV -ohjelmistopäivityksen ohessa Apple kertoi tulevasta Apple TV+ -alkuperäissarjasta, joka on vahvistunut jo aiemmin. Kyseessä on tietysti Foundation.

Tuotos perustuu Isaac Asimovin legendaariseen kirjasarjaan, jota pidetään laajalti yhtenä kaikkien aikojen parhaista scifi-teoksista. Asimovin maailmaan perustuvaa sarjaa on työstety jo vuosia, mutta valitettavasti sitä ei saada jakeluun vielä tänä vuonna, kenties pandemia on hidastuttanut tuotantoa.

Tässä vaiheessa Applella oli kuitenkin paljastaa jo parin minuutin mittainen traileri sarjasta, joka vaikuttaakin melkoisen herkulliselta. Kovinkaan tarkkaa julkaisuaikataulua ei siinä paljastettu, mutta julkaisu tapahtuu kuitenkin ensi vuoden aikana, toivottavasti lähempänä alkuvuotta.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Apple TV+ Nopeat
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

122.6.2020 21:58

Nokkelampi toimittaja olisi tässä tietysti tuonut esiin, että sarjassa on mukana ilmeisen isossa roolissa myös suomalainen Laura Birn, joka näkyi ainakin pariin otteeseen trailerissakin.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto