AfterDawn: IT-alan uutiset

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.5.2020 06:12 Kommentteja (2)

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyökännyt voimakkasti sosiaalista mediaa vastaan, vaikka hän on omassa politiikassaan hyödyntänyt sitä varsin paljon. Sosiaalinen media on tarjonnut hänelle äänitorven, jota kautta viestiä omille kannattajilleen "valemedioista" riippumatta.
Trumpin mukaan sosiaaliset mediat pyrkivät vaimentamaan palveluissaan konservatiivisia mielipiteitä, mikä on hänen mielestä pakko korjaantua tai muuten hän käyttää presidentin valtaoikeuksia asian korjaamiseksi. Yksi keino voisi olla Trumpin mukaan sosiaalisten medioiden lopettaminen kokonaan, joka melko varmasti vaimentaisi monet konservatiiviset äänet.

Ei ole kuitenkaan mitään merkkejä siitä, että Trump kykenisi omalla määräyksellään estämään tai kokonaan lopettamaan sosiaalisten medioiden liiketoiminnan. Rajoituksilla sitä voidaan tietysti hankaloittaa monin tavoin.
Trumpin purkaus tuli melko pian sen jälkeen kun Twitteri kertoi lisänneensä Trumpin viestien perään painikkeen faktantarkistusta varten. Näppäimen avulla lukija voi selvittää tarkemmin aiheen taustoja ja peilata näitä tietoja presidentin esittämiin näkemyksiin.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

128.5.2020 10:20
RingLeaderTM
Inactive

No eipä siitä hakkereille jää sitten yhtään mitään viisasta, ei edes videota, tai varmuuskopioita jäljelle, niin kuin olisi jo koko somen illuusio valmiiksi hakkeroitua.

231.5.2020 06:09

Trump tapansa mukaan hämmentää yleisöä, kuten hyvä onkin. Kukaan (Putler, Xi,Iranin rättipää tai Kim), ei tiedä, mitä oikeasti aikoo,"median" hörhöillessä lausuntojensa merkityksistä.Pakan sekoittamista jos mikä.

Taatusti ei yritä "sulkea" somea,kaikki tietää tuon mahdottomaksi, mutta saapa kuitenkin taas otsikoita. "There is no bad ink" sanoi joku taannoin.
Toinen totesi: "ihan sama mitä kirjoittavat, kunhan nimi on oikein".

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto