Päivän diili: 27" Asus MG278Q -pelinäyttö QHD -resoluutiolla ja 144 Hz virkistystaajuudella 249 euroa (säästä 210 euroa)

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 20.5.2020 22:10

Päivän diili: 27" Asus MG278Q -pelinäyttö QHD -resoluutiolla ja 144 Hz virkistystaajuudella 249 euroa (säästä 210 euroa) Gigantilla on käynnissä nopea Happy Hours -tarjouskampanja, joka kestää perjantaihin klo 9:00 asti. Listalta löytyy muutamia mielenkiintoisia tarjouksia, joista esille nostamme Asuksen 27" pelinäytön.
Asus MG278Q -pelinäyttöä myydään nyt 249 eurolla, kun viime aikoina tätä näyttöä on myyty 459 eurolla eli säästöä tulee nyt mukavat 210 euroa. 249 euroa on myös alin hinta, jolla tätä kyseistä näyttöä on myyty.

Kooltaan tämä TN-paneelilla varustettu pelinäyttö on 27 tuumaa ja siinä käytetään QHD 1440p -resoluutiota sekä pelaamisen kannalta sulavaa 144 Hz virkistystaajuutta. Lisäksi näytöstä löytyy myös AMD FreeSync -teknologia. Liitäntöjen osalta on tarjolla 2x HDMI, DVI, DisplayPort sekä USB 3.0. Jalustasta löytyy monipuoliset säädöt ja lisäksi näytön voi kiinnittää muuhun telineeseen Vesa 100 x 100 -kiinnityksellä.

Asus MG278Q -pelinäyttö hinta nyt 249 euroa.Tässä vielä muutama muu nosto Gigantin Happy Hours -tarjouksista:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto