Applelta muutoksia Apple TV+:aan, katsojissa pahasti jäljessä kilpailijoita

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 19.5.2020 18:32

Applelta muutoksia Apple TV+:aan, katsojissa pahasti jäljessä kilpailijoita Apple esitteli suoratoistopalvelu Apple TV+:n jo reilu vuosi sitten ja palvelusta kerrottiin hinta ja saatavuus syyskuussa. Lopulta palvelu aukesi marraskuussa noin 5 euron kuukausihintaan.
Apple kertoo tilaajaluvuista kovin harkitusti, joten päivittyvää tietoa Apple TV+:n katsojaluvuista on vaikea saada, mutta Bloombergin lähteiden mukaan tilanne ei ole kovinkaan hyvä.

Kolmen kuukauden päästä julkaisusta Apple TV+ oli onnistunut keräämään 10 miljoonaa tilaajaa. Tämä ei ensialkuun kuulosta huonolta saavutukselta, sillä eihän yhtiöllä ollut mitään toivoa kiriä Netflixin kaltaisten mammuttien etumatkaa heti kiinni. Netflix lisäsi 16 miljoonaa tilaajaa ensimmäisellä vuosineljänneksellä, joten etumatka Appleen kasvoi.Kun verrokiksi otetaan niin ikään loppuvuodesta julkaistu Disney+, niin tarina alkaa valottua paremmin. Helmikuussa Disney+:lla oli jo noin 30 miljoonaa käyttäjää, vaikka se oli lanseerattu erittäin rajatusti vain muutamassa maassa. Tämän jälkeenkin vauhti on ollut kiivasta ja arvioiden mukaan sillä on jo yli 50 miljoonaa tilaajaa.

Applen tilanteesta Bloombergin mukaan tekee vielä hankalamman se, että 10 miljoonan tilaajan luku piti paljolti sisällään ilmaistilauksia saaneita, ja aktiivisia katsojia oli vain puolet kokonaistilaajamäärästä.

Valitettavasti ajankohtaisempia lukuja Bloombergin lähteet eivät anna, ja Applen mukaan karanteeni on parantanut Apple TV+:n tilannetta.

Bloomberg kertoo kuitenkin, että Apple aikoo uudistaa palveluaan sisällön suhteen. Yhtiö aikoo tuoda alkuperäissisällön lisäksi palveluun myös vanhempaa sisältöä, jolla täytetään katalogia. Arvioiden mukaan Apple TV+:n yksi ongelmista on sen verrattain pieni tarjonta, joka koostuu ainoastaan Applen omista sarjoista ja elokuvista.

Joitain ohjelmia on jo ostettu, mutta tässä vaiheessa ei ole tietoa milloin ne lisätään palveluun.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note 20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note 20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note 20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....
Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? (3.6.2020 18:02)
Googlen Chrome-selaimista löytyvä Incognito-moodi mahdollistaa yksityisen selaamisen, joka ei jätä ylimääräisiä jälkiä – tai näin ainakin käyttäjälle uskotellaan. Uusi kanne väittää, että Googlen ....
1 kommentti
Samsungin 240 Hz:n virkistystaajuuden Odyssey G9 ja G7 -kaarevat pelinäytöt saapuivat myyntiin Suomessa Samsungin 240 Hz:n virkistystaajuuden Odyssey G9 ja G7 -kaarevat pelinäytöt saapuivat myyntiin Suomessa (3.6.2020 17:47)
Samsung on kertonut Odyssey -sarjan G9 ja G7 -pelinäyttöjen saapumisesta Suomeen. Näytöt käyttävät 1000R-kaarevuudella varustettua paneelia, joka toimii 240 hertsin virkistystaajuudella. ....

Uutisarkisto