AfterDawn: IT-alan uutiset

Honorin täysin langattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden myynti alkoi - hinta 129 euroa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 11.5.2020 15:16

Honorin täysin langattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden myynti alkoi - hinta 129 euroa

Honorin täysin langattomien Magic Earbuds -kuulokkeiden virallinen myynti alkoi tänään 11.5.2020 129 euron suositushinnalla.
Magic Earbuds -kuulokkeet tarjoavat aktiivisen taustamelun vaimennuksen kolmen mikrofonin avulla. Melunvaimennuksen saa pois kuulokkeiden kosketusohjauksella ja sillä voidaan myös hallita musiikkia sekä vastata puheluihin. Kuulokkeissa on 10 millimetrin elementti, jonka luvataan tarjoavan erinomaisen basson kuuluvuuden.

Kuulokkeiden luvataan tarjoavan 3,5 tunnin jatkuvan musiikin toistoa ilman melunvaimennusta ja noin 3 tuntia melunvaimennuksen ollessa päällä. Kuulokkeita ladataan kotelon avulla, jota puolestaan ladataan USB-C -liitännän avulla. Yhteydestä vastaa Bluetooth 5.0.

Lisätietoa kuulokkeista saa tästä.

Honor Magic Earbuds hinta:
Honor Magic Earbuds -kuulokkeiden suositushinta on Suomessa 129 euroa. Ne ovat saatavilla Pearl White - ja Robin Egg Blue -väreissä. Kuulokkeet ovat Suomessa myynnissä muun muassa Verkkokauppa.comilla, Veikon Koneella sekä DNA:lla.
Magic Earbuds kuulokkeet valkoisessa värissä kotelossa

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto