AfterDawn: IT-alan uutiset

Pelaajien tuskaan helpotusta – Nämä pelit päivittyvät ilmaiseksi Xbox Series X:lle

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.5.2020 06:15

Pelaajien tuskaan helpotusta – Nämä pelit päivittyvät ilmaiseksi Xbox Series X:lle

Microsoft paljasti hiljattain ensimmäisen listan vuoden lopulla julkaistavalle Xbox Series X -pelikonsolille optimoiduista peleistä. Tämän lisäksi ohjelmistojätti paljasti Smart Delivery -ohjelmaan kuuluvia pelejä.
Smart Delivery on Microsoftin kehittämä hanke, jonka tavoitteena on vähentää konsolisukupolvien välisen siirtymävaiheen kitkaa. Moni pelaaja kun saattaa nyt laittaa peliostot jäihin, koska halua odottaa Xbox Series X:lle julkaistavia pelejä. Smart Delivery -ohjelmaan kuuluvat pelit kuitenkin takaavat sen, että nykyiselle Xbox One -sukupolvelle ostetut pelit tulevat saamaan ilmaisen päivityksen, jolla pelit sadaan toimimaan myös Xbox Series X:llä.

Yhteensopivuus toimii myös toisinpäin: Jos ostat aikanaan Smart Delivery -pelin Xbox Series X:lle, saat sen myös Xbox Onelle. Smart Delivery -pelejä on tulossa ainakin 10 kappaletta – alla lista vahvistetuista peleistä:
  • Assassin's Creed Valhalla (Ubisoft)
  • Call of the Sea (Raw Fury)
  • Chorus (Deep Silver)
  • Cyberpunk 2077 (CD Projekt Red)
  • DiRT 5 (Codemasters)
  • Scarlet Nexus (Bandai Namco Entertainment)
  • Second Extinction (Systemic Reaction)
  • The Ascent (Neon Giant / Curve Digital)
  • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 (Paradox Interactive)
  • Yakuza: Like a Dragon (Sega)


Näiden lisäksi EA lupaa, että vuoden 2020 loppuun mennessä ostetun Madden NFL 21 -pelin voi päivittää ilmaiseksi Xbox Series X:lle, mikäli päivityksen tekee ennen maaliskuun 2021 loppua.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto