AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft paljasti Xbox Series X:lle optimoidut pelit – Tässä on lista

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.5.2020 19:25

Microsoft paljasti Xbox Series X:lle optimoidut pelit – Tässä on lista

Xbox Series X -pelikonsolin julkaisuun ei ole enää kovin pitkä aika, joten nyt alkaa olla korkea aika paljastaa millaisen pelivalikoiman voimin konsolia aletaan markkinoida. Nyt kun E3-messuja ei järjestetä, on Microsoft päättänyt paljastaa pelit virtuaalisesti.
Xbox Series X:lle on tulossa ainakin 13 optimoitua peliä. Jotta peliä saa markkinoida Xbox Series X:lle optimoituna, pitää pelissä olla 4K-tuki 120 FPS:ään asti, DirectStorage-tuki, rautakiihdytteinen säteenjäljitys sekä nopeat latausajatu. Pelin pitää siis hyödyntää käytännössä Xbox Series X:n uutta rautaa mahdollisimman kattavasti.

Muutkin pelit tietysti toimivat konsolilla, mutta Optimized-merkki paketin kyljessä varmistaa sen, että pelikehittäjät ovat ottaneet raudan hyödyt käyttöön. Seuraavat pelit julkaistaan Optimized-merkillä varustettuna:
 • Assassin's Creed Valhalla
 • Bright Memory Infinite
 • Call of the Sea
 • Chorus
 • DiRT 5
 • Madden NFL 21
 • Scarlet Nexus
 • Scorn
 • Second Extinction
 • The Ascent
 • The Medium
 • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
 • Yakuza: Like a Dragon


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto