AfterDawn: IT-alan uutiset

Lidlifyer tekee kenen tahansa nimestä Lidlin logon!

Kirjoittaja AfterDawn @ 5.5.2020 12:27

Lidlifyer tekee kenen tahansa nimestä Lidlin logon! Erikoinen pieni ilmiö syntyi viimeisen viikon aikana, kun bloggaaja/graafikko Kasper Strömman teki Lidlin logosta väännetyn BAGL -version, jossa oli ruksi päällä. Pahaksi onneksi hän laittoi kyseisellä logolla varustetun paidan myös myyntiin.
Ja tästäkös Lidlin saksalainen emoyhtiö suuttui. Yhtiö vaati Stömmänia poistamaan paidat myynnistä välittömästi - ja Strömman totteli käskyä. Jotta soppa sakenisi, mukaan liittyi myös helsinkiläinen Flow-festivaali, joka kritisoi ankarasti Lidliä sen kaksinaismoralismista, nostaen esille Lidlin oman, selkeästi Flow-festivaalia parodioivan Low-hintafestivaalikampanjan.

Noh, kuten netissä yleensä on tapana, juttu sekä laantui että eskaloitui. Lidl on sittemmin pahoitellut Strömmänilta väliintuloaan, myös julkisesti. Mutta netin pellepelottomat ehtivät ottaa aiheesta kaiken irti:

Syntyi palvelu Lidlifyer, jossa kuka tahansa voi vääntää vaikkapa omasta nimestään Lidlin logoa muistuttavan kuvan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Suomi Lidl Nopeat
AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto