Päivän diili: Bose Noise Cancelling Headphones 700 -vastamelukuulokkeet hinta 279 euroa (säästä 70 euroa)

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 23.4.2020 10:38

Päivän diili: Bose Noise Cancelling Headphones 700 -vastamelukuulokkeet hinta 279 euroa (säästä 70 euroa) Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeita myydään nyt 279 eurolla, kun viime aikoina näitä kuulokkeita on myyty 349 eurolla eli säästöä tulee 70 euroa. 279 euroa on myös alin hinta, jolla näitä kuulokkeita on myyty.
Bose Noise Cancelling Headphones 700 -kuulokkeet toimivat langattomasti ja ne sisältävät neljä mikrofonia sekä tehokkaan melunvaimennuksen. Ääntä voi ohjata kosketusalustan avulla ja kuulokkeet tukevat myös Google Assistant-ääniavustajaa.

Akkukestoksi luvataan jopa 20 tuntia ja ne latautuvat täyteen 2,5 tunnissa USB-C -liitännän kautta. Lisäksi kuulokkeissa on 2.5 mm:n -kuulokeliitäntä, jota varten pakkauksen mukana toimitetaan 2,5 mm - 3,5 mm -äänikaapeli. Pakkauksen mukana toimitetaan myös kotelo kuulokkeita varten.

Lisätietoa kuulokkeista saa tästä.Päivän diili


Bose Noise Cancelling Headphones 700 hinta 279 euroa.

Tarjous löytyy Gigantilta ja se on voimassa su 26.4. asti. Saatavuus on hyvä.

Nämä Bosen vastamelukuulokkeet kilpailevat muun muassa Sony WH-1000XM3 -kuulokkeita vastaan, joita saa tällä hetkellä 249 eurolla.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto