AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoftin tavaramerkki paljastaa uuden Xbox-logon

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 22.4.2020 18:29

Microsoftin tavaramerkki paljastaa uuden Xbox-logon Uuden sukupolven konsolisota lähtee käyntiin loppuvuodesta, kun Sonyn PlayStation 5 ja Microsoftin Xbox Series X julkaistaan.
Molemmat ovat jo pikku hiljaa tiputelleet tietoa julkisuuteen muun muassa konsoleiden spekseistä (Xbox Series X ja PlayStation 5) ja ohjaimista.

Paljon on toki vielä paljastamattakin, ja niin on varmasti aivan viimeiseen hetkeen saakka, mutta nyt patenttihakemus paljastaa yhden pienen, mutta merkittävän yksityiskohdan Microsoftin uudesta tulokkasta.
Microsoft on näet hakenut patenttia Series X:lle, ja patenttihakemus pitää sisällään myös logon. Kyseessä on uuden konsolin logo, joka muuntuu melkoisesti aiemmasta. X:llä varustettu pallo on kadonnut ja tilalla on tyylitelty, mutta simppeli Series X.

Kuten logon kuvauksessa kerrotaan, niin logo koostuu pystytasossa olevasta Series-sanasta ja sen vieressä olevasta suuresta, tyylitellystä X-kirjaimesta. Toki patenttihakemus ei tarkoita, että yhtiön täytyy käyttää logoa markkinoinnissa, mutta näin todennäköisesti tulee olemaan.

Sonysta poiketen Microsoft on muuttanut logoa näyttävästi. Ilmeisesti Sony luottaa brändin itseisarvoon, kun taas Microsoft haluaa uudistaa konsolin ilmettä edeltäjästä. Tämä tietysti käy järkeen ottaen huomioon, että Sony oli selkeä voittaja edeltävässä sukupolvessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto