Etsitkö pelattavaa koronaviruksen keskellä? Tässä parhaat tarjoukset PS4- ja Xbox One-peleistä juuri nyt

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 9.4.2020 18:16

Etsitkö pelattavaa koronaviruksen keskellä? Tässä parhaat tarjoukset PS4- ja Xbox One-peleistä juuri nyt Koronavirus on lisännyt paljon vapaa-aikaa ja tylsiä hetkiä. Lisääntyneen vapaa-ajan voi kuluttaa esimerkiksi pelaamalla PlayStation 4- tai Xbox One-pelikonsoleilla. Tähän hätään olemme koonneet parhaat alennukset näiden konsoleiden peleistä juuri nyt.
Seuraavan sukupolven konsolit tekevät myös tuloaan tänä vuonna. Uusimmat uutiset PlayStation 5:sta näet tästä ja tulevan Xboxin uutiset löydät tästä.

PlayStation 4 pelit tarjouksessa:
Luonnollisesti kannattaa myös katsoa PlayStation Storen alennukset peleistä. Näiden joukkoon kuuluvat muun muassa Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition (34,95 euroa), Assassin's Creed Odyssey - DELUXE EDITION (hinta 24,95 euroa), Rocket League (9,95 euroa) ja Resident Evil 2 (19,95 euroa).

Xbox One pelit tarjouksessa:


Myös Microsoftilla on käynnissä alekampanja, josta löytyy pelejä Xbox Onelle edullisempaan hintaan. Näihin peleihin lukeutuvat muun muassa Fifa 20 (27,99 euroa), The Witcher 3: Wild Hunt (8,99 euroa), Watch Dogs 2 - Deluxe Edition (19,99 euroa) ja Metro Exodus (17,99 euroa).

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto