AfterDawn: IT-alan uutiset

Slush perutaan tältä vuodelta

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 8.4.2020 06:13

Slush perutaan tältä vuodelta

Vuosittain Suomessa järjestettävä kasvuyritystapahtuma Slush on päätetty perua tämän vuoden osalta. Perumisen syynä on koronaviruksen aiheuttama epävarma tilanne niin ihmisten käyttäytymisessä kuin rahoitusmarkkinoillakin.
Slush olisi järjestetty vasta marraskuussa, joten koronapandemia voidaan siihen mennessä saada haltuun. Slushin järjestäjien mukaan on kuitenkin epäselvää kuinka innokkaasti ihmiset alkavat taas matkustaa lentokoneella, vaikka tautitilanne ei olisi yhtä akuutti kuin nyt. Lisäksi pääomasijoittajien riskirahasta on tullut paljon varoivaisempaa, joten tapahtuman tarjoamat yritystarinat eivät välttämättä kiinnosta rahoittajia entiseen malliin.

Tapahtuman järjestäjäorganisaatio kertoo myös lomauttaneensa puolet työntekijöistään. Slush työllistää noin 34 työntekijää. Päätös tpaahtuman perumisesta ja lomautuksista haluttiin tehdä jo nyt, sillä tapahtuman tulot alkavat kertyä vasta myöhään vuoden lopulla, mutta menoja alkaa syntyä keväästä alkaen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: koronavirus Slush
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto