AfterDawn: IT-alan uutiset

Microsoft nappasi Applen entisen modeemipomon HoloLens-kehitykseen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.4.2020 06:11

Microsoft nappasi Applen entisen modeemipomon HoloLens-kehitykseen

Microsoft on palkannut omaan laitekehitystiimiinsä Applen entisen modeemipomon. Ruben Caballeron tehtävänkuvaan kuuluu Microsoftilla esimerkiksi HoloLens-laseihin liittyvät tuotekehitystehtävät. Todennäköisesti Microsoftin tarkoituksena on hyödyntää Caballeron osaamista langattomassa tiedonsiirrossa.
Microsoft ei kuitenkaan palkannut Caballeroa suoraan Applelta, sillä Cablleron työsuhde Applella päättyi jo vuoden 2019 alussa. Hän johti Applella langattomien teknologioiden kehitystä. Hänen vastuulleen kuului esimerkiksi iPhoneissa käytetyt modeemit. Vuoden 2019 alussa Apple päätti ryhtyä kehittämään omaa modeemia, minkä seurauksena Caballeron yksikkö siirrettiin Johny Sroujin alaisuuteen.

Organisaatiomuutosten yhteydessä Caballeron työt Applella päättyivät, minkä jälkeen hän ryhtyi työskentelemään muutamien start up -yritysten neuvonantajana. Microsoftilla hänen työnsä tulee liittymään mixed reality -laitteiden kehitykseen sekä tekoälyyn.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto