AfterDawn: IT-alan uutiset

Ylen tutkimus: Suomalaiset rakastuivat etätöihin - puolet haluaisi jatkaa koronan jälkeenkin

Kirjoittaja AfterDawn @ 5.4.2020 18:45 Kommentteja (3)

Ylen tutkimus: Suomalaiset rakastuivat etätöihin - puolet haluaisi jatkaa koronan jälkeenkin

Yle on teettänyt Taloustutkimuksella kyselyn, jonka mukaan suomalaiset ovat siirtyneet sankoin joukoin tekemään etätöitä koronapandemian vuoksi. Yllättävintä tutkimuksessa lienee se, että tunnumme myös pitävän etätöistä.
Tutkimuksen mukaan noin miljoona suomalaista palkansaajaa on siirtynyt koronan myötä etätöihin. Luonnollisestikaan kaikilla tuota mahdollisuutta ei ole, mutta heille, keillä se mahdollisuus on, on etätöitä järjestynyt.

Niistä, jotka ovat nyt siirtyneet etätöihin, ilmoitti puolet haluavansa tehdä etätöitä jatkossakin, jos se vain työnantajalle suinkin sopii. Suosituinta etätyö on 30-44 -vuotiaiden keskuudessa - ja etenkin suurissa kaupungeissa. Tutkimuksen mukaan naiset ovat hieman innostuneempia etätöistä kuin miehet.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Edellinen Seuraava  

3 kommenttia

15.4.2020 23:20

Saattaisin uskaltaa pistää pienen panoksen sen puolesta että moni joka haluaisi jatkossakin tehdä etätöitä, on läpeensä kyllästynyt trendikkäisiin avokonttoreihin.

26.4.2020 16:42

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kane_k:
Saattaisin uskaltaa pistää pienen panoksen sen puolesta että moni joka haluaisi jatkossakin tehdä etätöitä, on läpeensä kyllästynyt trendikkäisiin avokonttoreihin.
Meillä on juurikin sellainen trendikäs avokonttori ja se toimii hyvin siinä mielessä, että työteho tippuu kun jatkuvasti tulee keskeytyksiä ja keskittyminen katkeaa lähes joka kerta kun huomaa jonkun liikkuvan näkökentässä. Vastamelukuulokkeet on pakolliset avokonttorissa. Todella stressaava ympäristö loppujen lopuksi. Kotikonttorilla on mukavan rauhallista.

37.4.2020 22:28

Komppaan tuota keskittymis asiaa, miten voi keskittyä jatkuvassa hölinässä...

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto