Facebookin pitkään kaivattu Messenger-sovellus julkaistiin Windowsille ja Macille

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.4.2020 05:40 Kommentteja (1)

Facebookin pitkään kaivattu Messenger-sovellus julkaistiin Windowsille ja Macille Koronaviruspandemian takia kaikille viestintäsovelluksille on nyt kova kysyntä joten Facebook on päättänyt myös hyödyntää tilaisuuden julkaisemalla vanhasta tutusta Messenger-sovelluksessa desktop-sovellukset Windowsille ja Macille.
Messengeriä on voinut aiemminkin käyttää tietokoneella, mutta käyttö on tapahtunut verkkoselaimen kautta. Uudet sovellukset ovat itsenäisiä ohjelmia, joten Messenger-keskusteluita ei tarvitse enää haudata omalle välilehdelle. Sovelluksella hoituu kaikki perusviestintä tekstiviesteistä videopuheluihin saakka. Ohjelma tukee myös kovassa huudossa olevaa tummaa teemaa.

Facebookin on tiedetty kehittävän itsenäisiä Messenger-sovelluksia desktop-alustoille ainakin vuodesta 2016 lähtien. Kiirettä Facebook ei siis ole pitänyt, sillä ehkä kaikkein kovin kysyntä viestisovellukselle on ollut mobiilissa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

16.4.2020 10:47

Ei tule asennettua ikinä pärstälaudan sovelluksia mobiiliin eikä tietokoneelle koska tuo vakoilusovellus sisältää takuuvarmasti samanlaiset tiedonkeruuominaisuudet kuin mobiiliversionsakin.

Eli varmana hakee pärstälaudan käyttöön koneelta tiedot kaikista käyttäjän yhteystiedoista, selaushistoriasta, laitteella olevista kuvista ja tiedostoista. Kuten se hakee kännykästäkin yhteystiedot, tekstiviestit, kuvat, käyttöhistoriat ja tiedot asennetuista ohjelmista.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa Zoomiin tulossa salaus – Ilmiskäyttäjille ei ole kuitenkaan luvassa suojaa (3.6.2020 19:30)
Koronapandemian voimalla maailman tietoisuuteen noussut videopuhelupalvelu Zoom on ilmoittanut lisäävänsä puheluihin end-to-end-salauksen. Valitettavasti parannettu salaus tulee vain maksaville käyttäjille. ....
Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi Neste avasi Euroopan ensimmäisen RFID-teknologiaan perustuvan Easy Deli -automaattikaupan Helsinkiin - ostokset voidaan skannata suoraan ostoskassin läpi (3.6.2020 18:44)
Neste avaa 3.6.2020 uudenlaisen automatisoidun Easy Deli -kaupan Helsingin keskustaan. Ostoksien tekemisessä hyödynnetään Nordic ID:n Suomessa kehittämää RFID-teknologiaa, joka skannaa asiakkaan ....
Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: tätä seurataan Yhdysvaltain mellakoissa varastetut iPhonet eivät toimi – laite varoittaa: "tätä seurataan" (3.6.2020 18:43)
Yhdysvalloissa Minnesotan osavaltion Minneapoliksen kaupungissa viime viikolla poliisin käsittelyssä kuolleen George Floydin seurauksena useimmissa suuremmissa kaupungeissa on järjestetty protesteja ....
Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta Vuoto paljastaa tietoja Galaxy Note20:n periskooppikamerasta (3.6.2020 18:17)
Samsungin tulevan huippupuhelimen, Galaxy Note20:n, julkaisu lähestyy kovaa vauhtia. Perinteisesti loppukesästä tai alkusyksystä päivittyvä mallisto saa jälleen kohta uuden tulokkaan. Yleensä ....
Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? Googlen oikeuteen: Incognito-moodi ei suojaa seuraamiselta? (3.6.2020 18:02)
Googlen Chrome-selaimista löytyvä Incognito-moodi mahdollistaa yksityisen selaamisen, joka ei jätä ylimääräisiä jälkiä – tai näin ainakin käyttäjälle uskotellaan. Uusi kanne väittää, että Googlen ....
1 kommentti

Uutisarkisto