AfterDawn: IT-alan uutiset

Koronaeristyksen seuraus: IRC-Gallerian käyttäjämäärät ovat yli 40% kasvussa

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 31.3.2020 15:36

Koronaeristyksen seuraus: IRC-Gallerian käyttäjämäärät ovat yli 40% kasvussa

Maailmalla jylläävä koronavirus on vaikuttanut monien ihmisten elämään sekä yritysten toimintaan ja tuloihin. Lisääntyneiden etätöiden takia osa on kuitenkin hyötynyt koronaviruksesta, sillä esimerkiksi Microsoftin Teams-tiimityöskentelypalvelu on nähnyt kasvua peräti 40 prosentin edestä ja Microsoftin Azure-verkkopalveluiden käyttömäärät ovat kasvaneet peräti 775 prosenttia.
Yksi suuri hyötyjä on 20-vuotias sosiaalisen median palvelu IRC-Galleria. Tämän somepalvelun uudet kaveripyynnöt ovat selkeästi lisääntyneet parin viime viikon aikana ja käyttäjämäärät ovat yli 40% jatkuvassa kasvussa. Myös viestien lähettämisen määrä on kasvanut viikkotasolla jo 60% verrattuna aikaa ennen koronaa.
"Käyttäjämme kertovat, että he ovat saaneet lukuisia kaveripyyntöjä ja kommentointi on kasvanut, eli ihmisillä on selvä tarve yhteisöllisyyteen myös etänä!", kertoo Jari Jaanto.

IRC-Galleria on vuonna 2000 perustettu sosiaalisen median palvelu, jota käyttää tällä hetkellä 100 000 käyttäjää kuussa. Parhaimmillaan IRC-Galleriaa käytti noin 85% Suomen 15-24-vuotiaista. IRC-Galleriassa vierailee tällä hetkellä 100 000 kuukausikävijää (Tammikuu 2020).

Lue myös:

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto