AfterDawn: IT-alan uutiset

Etätyö tekee läpimurron – Microsoftin palvelu 40 prosentin kasvussa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 19.3.2020 16:45

Etätyö tekee läpimurron – Microsoftin palvelu 40 prosentin kasvussa Microsoftin Teams-tiimityöskentelypalvelu on löytänyt lyhyessä ajassa hurjan määrän uusia käyttäjiä, sillä tuorempien lukujen mukaan palvelua käyttäisi päivittäin 44 miljoonaa käyttäjää. Kasvua aiemmasta on peräti 40 prosenttia.
Kovan kasvun taustalla on tietysti koronaviruksen aiheuttama maailmanlaajuinen pandemia. Yritykset toisensa jälkeen ovat siirtäneet työntekijöitä toimistoilta kotiin, jossa he voivat Teamsin kaltaisten etätyösovellusten avulla tehdä töitä entiseen malliin. Microsoftilla ollaan huomattu, että kysyntäpiikin takia nyt on oikea hetki saada uusia toimintoja palveluun.

Tulossa on esimerkiksi taustamelun vaimennus, joka estää kotona leikkivien lasten äänien kantautumisen työkavereiden korviin. Teamsiin on tulossa myös viittaminen eli puheenvuoroa voisi pyytää kokouksissa nappia painamalla. Microsoftin mukaan koronavirus muuttaa työnteon tapoja ja innostaa varmasti yrityksiä hyödyntämään etätyötä aiempaa enemmän.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto