Päivän diili: Mophien 6000 mAh USB-C varavirtalähde vain 9,90 euroa (säästä 20 euroa)

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 18.3.2020 17:51

Päivän diili: Mophien 6000 mAh USB-C varavirtalähde vain 9,90 euroa (säästä 20 euroa) Varavirtalähde on edelleen lähes pakollinen lisälaite pidemmille reissuille, sillä puhelimien tai muiden laitteiden akku kestää käytössä vain noin vuorokauden ajan. Tähän hätään löytyy esimerkiksi Mophie Powerstation Plus, jota myydään nyt hyvin edullisesti.
Mophie Powerstation Plus varavirtalähdettä saa nyt 9,90 eurolla, kun normaalisti tätä myydään 29,90 eurolla. Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan tämä on myös alin hinta, jolla tuotetta on myyty.

Mophie Powerstation Plus varavirtalähteessä on 6000 mAh akku, jolla saa ladattu useimmat puhelimet kerran tai kaksi kertaa tyhjästä täyteen. Tämän akkupankin erikoisuutena voidaan mainita sisäänrakennettu USB-C -kaapeli (18W USB-C PD pikalataus), joten sellaista ei tarvitse erikseen kantaa mukana. Toista laitetta pystyy myös lataamaan samanaikaisesti 15W USB-A -portin avulla. Itse varavirtalähde ladataan 15W USB-C -liitännän avulla.

Tästä varavirtalähteestä löytyy myös Priority+ -ominaisuus, joka lataa varavirtalähteeseen yhdistetyn laitteen ensin täyteen ja sitten vasta itse varavirtalähde täyttyy. Varavirtalähteen kyljessä on neljä LED-valoa, jotka ilmoittavat varauksen määrän. Mophie Powerstation Plussan mitat ovat 70 x 143.5 x 13.6 mm ja paino on 270 grammaa.

Päivän diili


Mophie Powerstation Plus varavirtalähde 9,90 euroa.

Tarjous löytyy Verkkokauppa.comilta ja se on voimassa voimassa 29.3.2020 klo 23.59 asti. Tuotteen saatavuus on hyvä.Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto