AfterDawn: IT-alan uutiset

Koronaviruksen yllättävä seuraus – Piraattien Netflix heräsi uudelleen eloon

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 18.3.2020 06:56 Kommentteja (1)

Koronaviruksen yllättävä seuraus – Piraattien Netflix heräsi uudelleen eloon Muutama vuosi sitten AfterDawnin uutisoinnissa hyvin esillä ollut Popcorn Time -sovellus katosi maan alle lyhyen julkisuuden jälkeen, mutta nyt sovellus on tekemässä paluuta. Markkinatilanteen on ehkä ajateltu olevan nyt otollinen, kun ihmisten liikkuminen vähenee ja sitä kautta he etsivät digitaalisista palveluista apua ajanviettoon.
Popcorn Time on siis BitTorrent-verkkoa hyödyntävä suoratoistopalvelu, jossa elokuvien ja TV-sarjojen jaksojen katsojat jakavat katsomisen taustalla tiedostoa muille käyttäjille. Palvelun sisältöä jaetaan luvattomasti, joten Popcorn Timea käyttäessä voi syyllistyä tekijänoikeuslain vastaiseen toimintaan. Palvelun helppokäyttöisyyden ja suortoistomaisen luonteen takia Popcorn Timea on kuvailtu piraattien Netflixiksi.
Uuden Popcorn Timen versio nimetty ajankohtaisesti Coronaksi. Päällisin puolin sovellus toimii kuten aiemminkin, joten käyttäjän ei tarvitse tehdä paljoa muuta kuin vain aloitta elokuvien katselu. Käyttäjille suositellaan kuitenkin VPN-palvelun käyttöä.

Uutisoimme hiljattain VPN-palveluiden käytön yleistymisestä Yhdysvalloissa ja Italiassa. Yksi merkittävä syy on etätyön määrän kasvu, mutta yhtälailla taustalla voi olla kyseenalaisemmatkin syyt.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

119.3.2020 16:32

ei se popcorn time mihinkään hävinnyt, se tuli aika nopeasti takaisin kun se ns "kuoli".

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto