Verkkokaupassa menee nyt lujaa – Amazon korottaa palkkoja ja palkkaa 100 000 uutta työntekijää

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 17.3.2020 05:57

Verkkokaupassa menee nyt lujaa – Amazon korottaa palkkoja ja palkkaa 100 000 uutta työntekijää Kivijalkamyymälöissä eletään nyt kovia aikoja, kun kansalaiset eivät liiku kaupungilla eivätkä täten kuluta rahaa keskustan palveluihin. Nykyisen henkilöstön ylläpitäminen on vaikea, kun kassavirta kuihtuu kokoon. Verkkokaupassa on sen sijaan käynnissä uusi buumi.
Verkkokauppajätti Amazon on kertonut tarvitsevansa Yhdysvalloissa 100 000 uutta työntekijää käynnissä olevan ostoryntäyksen tyydyttämiseksi. Kulutushyödykkeiden tarve ei ole kadonnut mihinkään, vaikka liikkumista yritetäänkin välttää. Verkkokaupat tarjoavat ratkaisun tilanteeseen, sillä verkkokaupassa asiointi ei altista virukselle, mutta samalla kotiin saa kaiken tarvitsemansa tilattua. Suomessakin kansalaiset ovat nyt löytäneet ruoan kotiinkuljetuspalveluiden pariin.

Amazonin mukaan monet lähetykset myöhästyvät tällä hetkellä sovitusta toimitusaikataulusta hyödykkeiden varastosaldojen vähenemisen takia.

Lisäksi verkkokauppajätti on ilmoittanut korottavansa nykyisten varastotyöntekijöiden palkkoja kahdella dollarilla tai kahdelle eurolla tunnissa huhtikuun loppuun saakka. Amazonin mukaan väliaikaisella palkankorotuksella yhtiö haluaa osoittaa työntekijöilleen, että yhtiö todella tarvitsee heitä ja he tekevät tärkeää työtä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto