AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 5 esitellään huomenna – Näin seuraat tilaisuutta

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 17.3.2020 18:10

PlayStation 5 esitellään huomenna – Näin seuraat tilaisuutta

Microsoftin kerrottua Xbox Series X -konsolin teknisiä yksityiskohtia isolle yleisölle tällä viikolla, Sony on päättänyt seurata heti perässä ja napata osan huomiosta itselleen. Yhtiön julkaiseman twiitin mukaan PlayStation 5:n johtava järjestelmäarkkitehtuuri Mark Cerny esittelee konsolin rakennetta huomenna.
Sony kertoo uutisista omassa PlayStation-blogissaan. Ehkä uutiset oli tarkoitus kertoa GDC-messuilla, mutta niiden perumisen/viivästymisen takia Sony ja Microsoft saattoivat päättää kertoa uutiset kukin omalla tahollaan nyt tässä vaiheessa. Molemmat konsolit valmistunevat tulevaa joulusesonkia silmällä pitäen.

Molemmat konsolit tulevat perustumaan AMD:n Zen 2- ja RDNA 2 -mikroarkkitehtuureihin, joten yhteensopivuus vanhempien pelien kanssa on taattu tässä vaiheessa. Konsolit tulevat sisältämään myös nopeaa SSD-muistia sekä tuen säteenjäljitystekniikalle. Suorituskykyä tulee olemaan sen verran, että pelaaminen onnistuu 4K-tarkkuudella.
Sony lähettää tilaisuudesta suoran verkkolähetyksen kello 18.00 Suomen aikaa. Lähetys tulee katsottavaksi tänne.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto