AfterDawn: IT-alan uutiset

Google peruu vuoden ehkä tärkeimmän tapahtumansa – Android 11 esitellään jollakin muulla tavalla

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 4.3.2020 06:17

Google peruu vuoden ehkä tärkeimmän tapahtumansa – Android 11 esitellään jollakin muulla tavalla Kuten eilen ounasteltiin, on Google päättänyt perua vuoden ehkä tärkeimmän tapahtumansa, ohjelmistokehittäjille suunnatun I/O:n. Google perustelee päätöstään koronaviruksen muodostamalla riskillä.
Google I/O oli tarkoitus järjestää tänä vuonna 12.–14. toukokuuta Shoreline Amphitheatressa, mutta sen tilalla on tällä kerta todennälöisesti joukko yksittäisiä videoita tai jokin muu "vaihtoehtoinen menetelmä". Nettijätti on tosin ennenkin tarjonnut I/O-esityksistä verkkolähetyksiä jotta muutkin kuin paikalla olevat kehittäjät pääsevät jutun juonesta kiinni. Tänä vuonna siis messujen yleisö puuttuu lähetyksistä.

Liput I/O:hon jo hankkineet saavat rahansa takaisin ja rekisteröityneet saavat automaattisesti pääsyn ensi vuoden tapahtumaan. Hotelli- ja matkustuskulujen korvaamiseen Google ei voi luonnollisestikaan tarjota apua.
Näkyvimmistä vuosittaisista teknologiatapahtumista MWC-messut ja Facebookin F8 on jo peruttu Google I/O:n lisäksi. Pelikehittäjien GDC on vuorostaan siirretty kesälle. Microsoftin päätöstä Buildin ja Applen päätöstä WWDC:n järjestämisestä odotetaan myös kovasti.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto