AfterDawn: IT-alan uutiset

GDC-tapahtuman ajankohta vaihtuu – Koronavirus tälläkin kertaa syynä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 29.2.2020 17:43

GDC-tapahtuman ajankohta vaihtuu – Koronavirus tälläkin kertaa syynä Pelikehittäjien vuosittainen Game Developer Conference -tapahtumaa on päätetty siirtää myöhempään ajankohtaa Euroopassa ja Itä-Aasiassa leviävän koronavirusepidemian takia.
Tapahtumajärjestäjän toiveena on, että virusepidemian pahin huippu olisi mennyt ohi kevään aikana jolloin tämän vuoden GDC voitaisiin järjestää kesällä. Muutamat isot osallistujat olivat jo ehtineet perua läsnäolonsa, minkä vuoksi GDC:stä uhkasi tulla sisällöltään tavallista typistetympi. Mobiilialan suurimpiin vuosittaisiin tapahtumiin kuuluvat MWC-messut jouduttiin perumaan kokonaan viruksen aggressiivisen leviämisvaiheen takia.

GDC on järjestetty San Franciscossa vuodesta 1988 lähtien. Tänä vuonna tapahtuma piti järjestää 16.–20. maaliskuuta, mutta uusi tavoite on tulevassa kesässä. GDC joutuu näin kilpailemaan tiukemmin huomiosta E3- ja Gamescom-messujen kanssa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto