Uudesta Xboxista tihkuu lisää tietoa – Microsoft kehittää täysin uutta ääniteknologiaa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 27.2.2020 06:02 Kommentteja (1)

Uudesta Xboxista tihkuu lisää tietoa – Microsoft kehittää täysin uutta ääniteknologiaa Microsoft vahvisti hiljattain, että Xbox Series X -konsoliin on tulossa erittäin tiukkaa rautaa.
Ohjelmistojätillä työskentelevä Larry Hryb eli alias Major Nelson paljastaa uudessa podcast-jaksossa lisää uusia toimintoja konsolista. Esimerkiksi mahdollisuus palata pelissä kesken jääneeseen tilanteeseen on paljon monipuolisempi kuin ensin annettiin ymmärtää. Toiminto toimii samanaikaisesti usealla eri pelillä, mutta sen lisäksi keskeytettyyn tilanteeseen voi palata vaikka konsolin käynnistäisi uudelleen esimerkiksi ohjelmistopäivityksen takia.

Xbox-tiimin johdossa niin ikään työskentelevä Jason Ronald paljastaa lisäksi, että Microsoft tutkii parhaillaan audio ray tracingiksi kutsuttua teknologiaa. Säteenjäljitys eli ray tracing on tuttu termi pelaajille grafiikoiden monipuolisen ja realistisen valaistuksen mahdollistajana, mutta ilmeisesti Microsoft on keksinyt tavan, jolla äänen käyttäytymistä voidaan simuloida äänilähteiden sijainnin, ympäristön ja väliaineen ominaisuuksien mukaan

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

1 kommentti

127.2.2020 07:52

Ei kyllä ole millään tavalla täysin uutta. Nopealla googlailulla löytää monien vuosien takaa toimivia demonstraatioita kyseisellä tekniikalla tuotetusta äänestä.


MSI B350 Gaming Pro Carbon | AMD Ryzen 5 3600 | GTX 1080 WINDFORCE OC | Corsair RM750x 80+ Gold | G.Skill Ripjaws V DDR4 16 GB 3066Mhz | Noctua NH-D15 | Windows 10 64-bit 1903 | Samsung Evo 850 500 GB | Kingston UV400 240 GB | Asus Rog Swift PG279Q 165Hz |

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto