Tässä kaikki maaliskuun uudet Netflix-elokuvat ja -stand-upit

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 26.2.2020 16:14

Tässä kaikki maaliskuun uudet Netflix-elokuvat ja -stand-upit Maaliskuussa uusia elokuvia tulee liki tulvana, sillä Netflixin Originals-elokuva ja stand-up-tuotanto kasvaa yhteensä yli 20 nimikkeellä.
Kenties kuukauden odotetuin Netflix-elokuva on Mark Wahlbergin tähdittämä toimintaelokuva Spenser Confidential, jossa entinen poliisi ja ex-konna Spenser (Wahlberg) lyö hynttyyt yhteen nyrkkeilijäksi treenaavan Hawkin (Winston Duke) kanssa löytääkseen kahden bostonilaispoliisin murhaajat.

Draamaosastolla tarjolla on tosielämään perustuva Lost Girls, jota tähdittävät mm. Amy Ryan ja Gabriel Byrne, sekä Uncorked, jossa Elijahin tulevaisuudessa on joko BBQ-ravintola tai sommelierin ura.

Lissäksi henkilökuva Curtiz kertoo legendaarisen Casablanca-elokuvan kulisseista ja sen ohjaajan Michael Curtizin edesottamuksista elokuvan tuotantovuonna 1942.

Lapsille ja nuorille tulossa on pakistanilaistytöstä kertova lyhytelokuva Sitara: Let Girls Dream, mikroautoilevasta teinistä kertova Go Karts sekä interaktiivinen elokuva Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal.Anime-tuotanto kasvaa puolestaan Dai Saton uudella Altered Carbon: Resleeved -elokuvalla.

Dokumentteja tulee kaksin kappalein: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness kertoo isojen kissaeläinten kasvattamisen erikoisesta maailmasta ja Crip Camp: A Disability Revolution puolestaan vammaisille suunnatun kesäleirin toiminnasta.

Stand-up-tuotanto on myös vahvaa. Tulossa on stand-up-kilpailu Last Comic Standingistä tuttu Taylor Tomlinson ja hänen Quarter-life Crisis, David Lettermanin vakiovieras Marc Maronin End Times Fun sekä räiskyvän Bert Kreischerin Hey Big Boy aikuiseksi kasvamisesta.

Ulkomaisten elokuvien tarjonta kasvaa melkoisesti. Tulossa on Hindi-elokuvat Guilty ja Maska, joista ensimmäinen kertoo teinin perheen murhatun palvelijan poliisitutkinnasta ja jälkimmäinen nuoren miehen elokuvatähden toiveista ja toteutuksesta. Espanjasta tulevat puolestaan rikostrilleri Twin Murders: the Silence of the White City sekä synkkä vankilatrilleri The Platform.

Lisäksi tulossa on italialaisdraaama Ultras vanhenevasta jalkapallofanaatikosta, ranskalainen LGBTQ-elokuva I am Jonas, helikopteriturmasta selviytyneestä Dannystä kertova hollantilaismysteeri The Occupant, argentiinalaisdokumentti F1-legenda Fangiosta A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story sekä kanadanranskalainen trilleri The Decline.

Tässä vielä kaikki maaliskuun Netflix-elokuvat ja -stand-upit aikajärjestyksessä ja linkkeineen:

Maaliskuun 3.
Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis

Maaliskuun 6.
Guilty
I am Jonas
Spenser Confidential
Twin Murders: The Silence of the White CityMaaliskuun 8.
Sitara: Let Girls Dream

Maaliskuun 10.
Carmen Sandiego: To Steal or Not to Steal
Marc Maron: End Times Fun

Maaliskuun 13.
Go Karts
Lost Girls

Maaliskuun 17.
Bert Kreischer: Hey Big Boy

Maaliskuun 18.
Altered Carbon: Resleeved

Maaliskuun 20.
A Life of Speed: The Juan Manuel Fangio Story
The Platform
Tiger King
Ultras
Maska

Maaliskuun 25.
Crip Camp: A Disability Revolution
Curtiz
The Occupant

Maaliskuun 27.
The Decline
Uncorked

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto