Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.2.2020 18:54 Kommentteja (1)

Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä Apple-brändättyjä over-ear-tyyppisiä, koko korvan peittäviä kuulokkeita, ei tarvitse näillä näkymin odottaa kovin pitkään. Kauppaketju Targetin järjestelmiin on nimittäin ilmestynyt uusi Apple-tuote, jonka nimi viittaa vahvasti uusiin kuulokkeisiin.
Targetin valikoimista löytyy AirPods Pro (X Generation) -nimiset kuulokkeet. Nimi kantaa selvästi viime syksynä esiteltyjen nappikuulokkeiden nimeä, mutta X Generation -lisäkkeellä Apple halunnee viestiä, että kyseessä on jostain hieman isommasta. Samasta laitteesta on olemassa kolme eri versiota, joten kuulokkeet ovat ilmeisesti tulossa myyntiin kolmessa eri värissä.

Kuulokkeiden suositushinta on 399 dollaria, joten mistään kovin halvoista kuulokkeista ei ole kyse. Koska kuulokkeet löytyvät jo Targetin järjestelmistä, ei kuulokkeiden julkistukseen kulu enää paljoa aikaa. Apple voisi esitellä ne esimerkiksi maaliskuussa.Apple on tähän asti myynyt over-ear-kuulokkeita Beats-malliston alla, mutta syystä tai toisesta kuulokkeita halutaan myydä myös Applen brändin alla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

124.2.2020 21:02

Eikös ne
Beatsit ole olleet on-ear, ja nyt tulee over-ear

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto