AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 24.2.2020 18:54 Kommentteja (1)

Applen isot kuulokkeet ovat tulossa – Julkistus todennäköisesti kuukauden sisällä Apple-brändättyjä over-ear-tyyppisiä, koko korvan peittäviä kuulokkeita, ei tarvitse näillä näkymin odottaa kovin pitkään. Kauppaketju Targetin järjestelmiin on nimittäin ilmestynyt uusi Apple-tuote, jonka nimi viittaa vahvasti uusiin kuulokkeisiin.
Targetin valikoimista löytyy AirPods Pro (X Generation) -nimiset kuulokkeet. Nimi kantaa selvästi viime syksynä esiteltyjen nappikuulokkeiden nimeä, mutta X Generation -lisäkkeellä Apple halunnee viestiä, että kyseessä on jostain hieman isommasta. Samasta laitteesta on olemassa kolme eri versiota, joten kuulokkeet ovat ilmeisesti tulossa myyntiin kolmessa eri värissä.

Kuulokkeiden suositushinta on 399 dollaria, joten mistään kovin halvoista kuulokkeista ei ole kyse. Koska kuulokkeet löytyvät jo Targetin järjestelmistä, ei kuulokkeiden julkistukseen kulu enää paljoa aikaa. Apple voisi esitellä ne esimerkiksi maaliskuussa.
Apple on tähän asti myynyt over-ear-kuulokkeita Beats-malliston alla, mutta syystä tai toisesta kuulokkeita halutaan myydä myös Applen brändin alla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

124.2.2020 21:02

Eikös ne
Beatsit ole olleet on-ear, ja nyt tulee over-ear

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto