Kilpailu kiristyy – Mainoksissa on suoratoiston tulevaisuus?

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.2.2020 13:28 Kommentteja (1)

Kilpailu kiristyy – Mainoksissa on suoratoiston tulevaisuus? Suoratoisto on nytkähtänyt Yhdysvalloissa todenteolla eteenpäin, kun alalle on ilmestynyt uusia toimijoita ja mukana pidempään olleet yhdistetään uusiin palveluihin. Viime vuoden lopulla Netflixin haastoivat sekä Disney että Apple ja pakkaa sekoittaa tulevaisuudessa NBCUniversal.
NBCUniversalin tiedetään kehittävän yhtiön sisällä uutta Peacock-nimistä suoratoistopalvelua, joka tulee saataville lähivuosina. Peacockin toimintoja saatetaan laajenta yrityskaupan voimin, sillä Wall Street Journalin tietojen mukaan NBCUniversal olisi käynyt keskusteluita Walmartin kanssa Vudun ostamisesta.

Vudu tarjoaa mainosrahotteista suoratoistoa, jossa käyttäjän ei tarvitse maksaa palvelun käytöstä, mutta sen sijaan katselukokemusta häiritään ajottaisilla mainoskatkoilla. Lisäksi Vudu on tarjonnut yhdysvaltalaisille kuluttajille mahdollisuuden muuntaa DVD:nä ja Blu-raynä ostettuja elokuvia digitaaliseen muotoon. Kauppajätti Walmart on etsinyt Vudulle ostajaa viime vuodesta lähtien, joten neuvotteluissa voidaan hyvinkin päästä maaliin saakka.Vaikka Vudu ei ole suomalaisille kovin tuttu palvelu, on se ladattu Yhdysvalloissa 100 miljoonan laitteeseen.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

124.2.2020 21:38

En tiedä onko moni samaa mieltä, mutta itse maksan mielelläni 10-20€ per kuukausi suoratoistopalvelusta ettei tartte kattoo yhtään mainosta.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille Samsung on aloittanut Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Foldille (27.3.2020 18:14)
Yksi viime vuoden mielenkiintoisimmista puhelimista on viimeinkin saamassa päivityksen Android 10 -käyttöjärjestelmään. Kyseessä on tietenkin taittuvalla näytöllä toimiva Galaxy Fold. Päivityksen ....
SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen SoundCloud Go+ -suoratoistopalvelu saapui Suomeen (27.3.2020 17:08)
Musiikin levitykseen ja suoratoistoon keskittyvä internet-palvelu SoundCloud on tuonut maksullisen Go+ -tilauksen Suomeen, Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Go+ tilaus mahdollistaa yli 200 miljoonan ....
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna (27.3.2020 14:04)
Lasten Areena toimii nyt HbbTV-palveluna rajatussa määrässä laitteita. Palvelua voi käyttää Samsungin ja LG:n vuosien 2018 ja 2019 malleissa sekä Sonyn omalla käyttöjärjestelmällä toimivissa ....
Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa Huawei Music -suoratoistopalvelu julkaistiin Suomessa - hinta 9,99 euroa kuukaudessa (27.3.2020 11:48)
Huawei on avannut Huawei Music -suoratoistopalvelun Suomessa. Palvelun hinta on 9,99 euroa kuukaudessa, mutta uusille käyttäjille tarjotaan ensimmäiset kolme kuukautta veloituksetta. Kampanja ....
Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi Saiko koronavirus sinutkin innostumaan tästä sovelluksesta? Lähettää tietoja Facebookille tietämättäsi (27.3.2020 06:18)
Koronaviruksen aiheuttaman pandemian vuoksi maailmalla on otettu käyttöön liikkumista rajoittavia toimenpiteitä, minkä seurauksena erilaiset yhteydenpitoon tarkoitetut sovellukset ovat lisänneet ....

Uutisarkisto