AfterDawn: IT-alan uutiset

Hulu-suoratoistopalvelu on tulossa Eurooppaan

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.2.2020 06:25 Kommentteja (1)

Hulu-suoratoistopalvelu on tulossa Eurooppaan

Yhdysvalloissa jo vuosia toiminut suoratoistopalvelu Hulu aikoo seuraavaksi laajentua ulkomaille. Palvelun seuraavana tähtäimenä lienee Eurooppa, mutta laajentumisen tieltä pitää ensin raivata sisältöihin liittyvät ongelmat. Hulu voisi tulla Eurooppaan vuonna 2021.
Hulu syntyi alun perin yhdysvaltalaisten mediajättien yhteiseksi suoratoistopalveluksi, mutta perustajat ovat yksi toisensa jälkeen luopunut omistusosuudestaan. Nykyään Hulu on käytännössä Disneyn määräysvallassa, vaikka Comcast omistaakin siitä vielä kolmanneksen – Disney on kuitenkin luvannut ostaa tämän osuuden tulevien vuosien aikana.

Disneyllä on jo oma suoratoistopalvelu, jota se on lähtenyt laajentamaan ulkomaille. Hulua Disney aikoo käyttää sellaisten sisältöjen esittämiseen, mitä ei haluttaisi näyttää Disney+:lla. Käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että Disney+:sta tehdään perheystävällisten sisältöjen palvelu ja Hulusta löytyisi enemmän aikuiseen makuun soveltuvaa sisältöä.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Disney Disney+ Hulu
Edellinen Seuraava  

1 kommentti

17.2.2020 08:41
Elokuvia
Vahvistamaton

Lainaus:
Käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että Disney+:sta tehdään perheystävällisten sisältöjen palvelu ja Hulusta löytyisi enemmän aikuiseen makuun soveltuvaa sisältöä.

Niin, miksi tarjota yksi palvelu sopivalla hinnalla kuin voi tarjota kahta palvelua tuplahinnalla. Resursseja menee kuitenkin sama määrä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto