AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+:n hittisarjasta tulossa toinen tuotantokausi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 6.2.2020 16:39

Disney+:n hittisarjasta tulossa toinen tuotantokausi

Star Wars -maailmaan sijoittuva TV-sarja The Mandalorian saa jatkoa lokakuussa Disney+:ssa julkaistavalla toisella tuotantokaudella. Sarja on ollut jymymenestys ja etenkin sarjassa esiintyvä Baby Yoda on kerännyt ympärilleen suuren fanikunnan.
Sarja lienee ollut yksistään yksi suurimmista syistä, miksi Disney+:n tilaajamäärät ovat kasvaneet häkellyttävää tahtia. Tulosjulkaisun yhteydessä Disney paljasti, että suoratoistopalvelulla on 28 miljoonaa tilaajaa. Toinen tuotantokausi The Mandalorian -sarjasta varmistanee sen, etteivät tilaajamäärät notkahda kovin nopeasti.

Uuden kauden lisäksi Disney pitää mahdollisena, että se tuottaa erillisiä sisältöjä sarjassa nähtävistä hahmoista.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto