Disney+ räjäytti pankin – Tilaajamäärät ylittäneet kovimmatkin odotukset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.2.2020 06:15

Disney+ räjäytti pankin – Tilaajamäärät ylittäneet kovimmatkin odotukset Disney näyttää osuneen todelliseen kultasuoneen viime syksynä julkaistun Disney+-suortoistopalvelun kanssa. Viihdejätin mukaan palvelulla on jo peräti 28,6 miljoonaa tilaajaa, vaikka se on vasta julkaistu muutamassa maassa.
Toimitusjohtaja Bob Igerin mukaan Disney+:n keräämä suosio on yllättänyt yhtiön itsensäkin. Disney+ ohitti heti HBO Now'n tilaajamäärät ja on pian puolivälissä Netflixin Yhdysvaltojen tilaajamäärissä. Suoritus on erinomainen, sillä Netflixilläkin on kulunut useita vuosia ja miljoonia dollareita nykyisen suosion rakentamiseen. Disney+:n pariin houkuttanee palvelun alhainen hinta sekä melko laadukas sisältö.

Disney+:n isompi laajeneminen Eurooppaan koittaa maaliskuussa. Suomeen Disney+ tulee vuorostaan tulevana kesänä.

Viime vuoden lopulla julkaistiin myös Apple TV+ -suoratoistopalvelu. Apple ei ole paljastanut sen tilaajamääriä, mutta melko vähäisen sisältömäärän takia se ei ole välttämättä kovin erikoinen. Useimmat ovat myös tarttuneet Applen tarjoukseen, jossa Applen laitteen hankkija saa Apple TV+:n ilmaiseksi vuoden ajaksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista (28.5.2020 06:12)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyökännyt voimakkasti sosiaalista mediaa vastaan, vaikka hän on omassa politiikassaan hyödyntänyt sitä varsin paljon. Sosiaalinen media on tarjonnut ....
1 kommentti
Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... (27.5.2020 18:30)
Hintakatsauksemme Suomen SSD-levyjen hintoihin on jälleen täällä. Eri kokoluokista olemme kaivaneet esille kaikkein edullisimmat SSD-levyt mitä Suomessa myynnissä on.
1 kommentti
Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i (27.5.2020 18:26)
Lenovo on julkaissut kaksi 2-in-1 -kannettavaa tietokonetta, jotka pyörittävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja tukevat LTE-yhteyksiä. Yoga Duet 7i on varustettu 13-tuumaisella IPS 2K -kosketusnäytöllä ....
OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia (27.5.2020 17:13)
OnePlus nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2014 aggressiivisella mainoskampanjalla, jossa se puhui lippulaivantappajasta, jonka hinta on vain murto-osa huippuvalmistajien laitteesta. OnePlus ....
OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen (27.5.2020 16:57)
OnePlus tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kohtuuhintaisista älypuhelimista, mutta samalla yhtiö on profiloitunut ohjelmistopäivitysten rintamalla tuomalla älypuhelimiinsa päivityksiä takuuvarmasti ....

Uutisarkisto