AfterDawn: IT-alan uutiset

Disney+ räjäytti pankin – Tilaajamäärät ylittäneet kovimmatkin odotukset

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 5.2.2020 06:15

Disney+ räjäytti pankin – Tilaajamäärät ylittäneet kovimmatkin odotukset

Disney näyttää osuneen todelliseen kultasuoneen viime syksynä julkaistun Disney+-suortoistopalvelun kanssa. Viihdejätin mukaan palvelulla on jo peräti 28,6 miljoonaa tilaajaa, vaikka se on vasta julkaistu muutamassa maassa.
Toimitusjohtaja Bob Igerin mukaan Disney+:n keräämä suosio on yllättänyt yhtiön itsensäkin. Disney+ ohitti heti HBO Now'n tilaajamäärät ja on pian puolivälissä Netflixin Yhdysvaltojen tilaajamäärissä. Suoritus on erinomainen, sillä Netflixilläkin on kulunut useita vuosia ja miljoonia dollareita nykyisen suosion rakentamiseen. Disney+:n pariin houkuttanee palvelun alhainen hinta sekä melko laadukas sisältö.

Disney+:n isompi laajeneminen Eurooppaan koittaa maaliskuussa. Suomeen Disney+ tulee vuorostaan tulevana kesänä.

Viime vuoden lopulla julkaistiin myös Apple TV+ -suoratoistopalvelu. Apple ei ole paljastanut sen tilaajamääriä, mutta melko vähäisen sisältömäärän takia se ei ole välttämättä kovin erikoinen. Useimmat ovat myös tarttuneet Applen tarjoukseen, jossa Applen laitteen hankkija saa Apple TV+:n ilmaiseksi vuoden ajaksi.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto