Amazon.de ei toimita Suomeen – HS: Vikaa yritetään korjata

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.1.2020 18:29 Kommentteja (2)

Amazon.de ei toimita Suomeen – HS: Vikaa yritetään korjata Viime viikolla Saksan Amazonin suomalaiset asiakkaat saivat tuijottaa virheilmoitusta, jonka mukaan valittuja tuotteita ei toimiteta Suomeen. Aiemmin tuotteiden tilaus on onnistunut Suomeen ongelmitta. Helsingin Sanomat kertoo, että kyseessä on ohjelmointivirhe. Amazon ei ole siis tehnyt hallinnollista päätöstä lopettaa toimitukset Suomeen.
Amazon.de-verkkokaupan valikoimista löytyy tuotteita laidasta laitaan ja osaa niistä saa tilattua Suomeen normaalisti, mutta osaa ei toimiteta lähtökohtaisesti lainkaan Suomeen. Viime viikolla ilmenneessä bugissa oli kuitenkin kyse siitä, että vaikka tuotetietojen mukaan toimitus Suomeen oli mahdollista, ilmoitti verkkokauppa tilauksen yhteydessä, ettei toimitus onnistu.

Virhe on ilmeisesti paikannettu jo osittain, mutta sen korjausaikataulusta ei ole sen tarkempaa tietoa. Amazonin muissakin eurooppalaisissa verkkokaupoissa on ollut samankaltaisia ongelmia.

Helsingin Sanomien tiedot perustuvat ilmeisesti asiakaspalvelun kanssa käytyihin keskusteluihin. Näihin tietoihin kannattaa suhtautua varauksellisesti, sillä asiakaspalvelu ei välttämättä ole kovin hyvin perillä yhtiön operatiivisesta toiminnasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

2 kommenttia

131.1.2020 00:06

Pystyy tilaamaan ongelmitta, vaikka tuotetietojen kohdalla lukisi "This item does not ship to Finland" / "Dieser Artikel kann nicht nach Finnland geliefert werden.". Riippuen siitä millä kielellä sivua käyttää.
Eli ei tarvitse odottaa, että bugi korjataan.

21.2.2020 09:26

Amazon on nyt (1.2.20) "korjannut" buginsa. Enää estoa ei voi kiertää Johtajan kuvaamallakaan tavalla. Kyllä on perusteellista!

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin (25.2.2020 18:39)
Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä. ....
Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....

Uutisarkisto