Amazon.de ei toimita Suomeen – HS: Vikaa yritetään korjata

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 28.1.2020 18:29 Kommentteja (2)

Amazon.de ei toimita Suomeen – HS: Vikaa yritetään korjata Viime viikolla Saksan Amazonin suomalaiset asiakkaat saivat tuijottaa virheilmoitusta, jonka mukaan valittuja tuotteita ei toimiteta Suomeen. Aiemmin tuotteiden tilaus on onnistunut Suomeen ongelmitta. Helsingin Sanomat kertoo, että kyseessä on ohjelmointivirhe. Amazon ei ole siis tehnyt hallinnollista päätöstä lopettaa toimitukset Suomeen.
Amazon.de-verkkokaupan valikoimista löytyy tuotteita laidasta laitaan ja osaa niistä saa tilattua Suomeen normaalisti, mutta osaa ei toimiteta lähtökohtaisesti lainkaan Suomeen. Viime viikolla ilmenneessä bugissa oli kuitenkin kyse siitä, että vaikka tuotetietojen mukaan toimitus Suomeen oli mahdollista, ilmoitti verkkokauppa tilauksen yhteydessä, ettei toimitus onnistu.

Virhe on ilmeisesti paikannettu jo osittain, mutta sen korjausaikataulusta ei ole sen tarkempaa tietoa. Amazonin muissakin eurooppalaisissa verkkokaupoissa on ollut samankaltaisia ongelmia.

Helsingin Sanomien tiedot perustuvat ilmeisesti asiakaspalvelun kanssa käytyihin keskusteluihin. Näihin tietoihin kannattaa suhtautua varauksellisesti, sillä asiakaspalvelu ei välttämättä ole kovin hyvin perillä yhtiön operatiivisesta toiminnasta.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

2 kommenttia

131.1.2020 00:06

Pystyy tilaamaan ongelmitta, vaikka tuotetietojen kohdalla lukisi "This item does not ship to Finland" / "Dieser Artikel kann nicht nach Finnland geliefert werden.". Riippuen siitä millä kielellä sivua käyttää.
Eli ei tarvitse odottaa, että bugi korjataan.

21.2.2020 09:26

Amazon on nyt (1.2.20) "korjannut" buginsa. Enää estoa ei voi kiertää Johtajan kuvaamallakaan tavalla. Kyllä on perusteellista!

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista (28.5.2020 06:12)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyökännyt voimakkasti sosiaalista mediaa vastaan, vaikka hän on omassa politiikassaan hyödyntänyt sitä varsin paljon. Sosiaalinen media on tarjonnut ....
1 kommentti
Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... (27.5.2020 18:30)
Hintakatsauksemme Suomen SSD-levyjen hintoihin on jälleen täällä. Eri kokoluokista olemme kaivaneet esille kaikkein edullisimmat SSD-levyt mitä Suomessa myynnissä on.
1 kommentti
Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i (27.5.2020 18:26)
Lenovo on julkaissut kaksi 2-in-1 -kannettavaa tietokonetta, jotka pyörittävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja tukevat LTE-yhteyksiä. Yoga Duet 7i on varustettu 13-tuumaisella IPS 2K -kosketusnäytöllä ....
OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia (27.5.2020 17:13)
OnePlus nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2014 aggressiivisella mainoskampanjalla, jossa se puhui lippulaivantappajasta, jonka hinta on vain murto-osa huippuvalmistajien laitteesta. OnePlus ....
OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen (27.5.2020 16:57)
OnePlus tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kohtuuhintaisista älypuhelimista, mutta samalla yhtiö on profiloitunut ohjelmistopäivitysten rintamalla tuomalla älypuhelimiinsa päivityksiä takuuvarmasti ....

Uutisarkisto