AfterDawn: IT-alan uutiset

Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.1.2020 17:09

Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa

WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ärsytystä sekä parantaa OLED-näyttöisen puhelimen akkukestoa.
Tumman teeman saat aktivoitua valitsemalla WhatsAppin asetuksissa valikon Keskustelut ja sieltä määritä teemaksi "Tumman". Kuten arvata saattaa, WhatsAppin värimaailma muuttuu tämän jälkeen tummaksi, mutta olennaisilta osin mikään muu ei muutu. Voit siis käyttää WhatsAppia totuttuun tapaan, vaikka taustavärit ovatkin tumman harmaita.

WhatsApp on synnyttänyt tummaa teemaa jo pitkän aikaa, mutta nyt se näyttäisi olevan projektin kanssa loppusuoralla. Facebookin omistukseen kuuluvat Messenger ja Instagram ovat jo julkaisseet ohjelmille tumman teeman.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto