Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.1.2020 06:21

Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, Netflix kasvoi joulusensonkina odotuksia enemmän.
Osavuosituloksensa julkaisseen Netflixin mukaan sen tilaajamäärät kasvoivat 8,76 miljoonalla viime vuoden lopulla, kun analyytikot odottivat keskimäärin 7,6 miljoonan tilaajan kasvua. Kasvua tuki The Crown -sarjan uuden tuotantokauden julkaisu, The Witcherin julkaisu sekä kaksi Oscar-ehdokkuutta.

Kilpailulla voi olla kuitenkin oma osansa siinä, miksi Netflix ennustaa tämän vuoden alkuun odotuksia heikompaa kasvua. Netflixin ennuste on seitsemän miljoonaan tilaajan kasvu, mutta analyytikot ovat ennustaneet jopa 8,82 miljoonan tilaajan lisäystä. Disney+ on osoittautunut kuluttajien keskuudessa suosituksi, palvelun hankki itselleen ensimmäisenä päivänä jopa 10 miljoonaa tilaajaa.

Disney+:n ja Apple TV+:n etuina ovat palveluiden edullisuus. Suomeen kesällä tuleva Disney+ maksaa Yhdysvalloissa 6,99 dollaria (Suomessa 6,99 euroa) kuukaudessa ja Apple TV+ maksaa vuorostaan vain viisi dollaria kuukaudessa – palvelu on vuoden ajan ilmainen niille, jotka hankkivat uuden Apple-laitteen. Netflixin standarditilaus maksaa vuorostaan 13 dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista Trump uhkaa sulkea koko sosiaalisen median – Kimpaantui Twitterille faktanapista (28.5.2020 06:12)
Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on hyökännyt voimakkasti sosiaalista mediaa vastaan, vaikka hän on omassa politiikassaan hyödyntänyt sitä varsin paljon. Sosiaalinen media on tarjonnut ....
1 kommentti
Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... Halvimmat SSD-levyt juuri nyt: Huipputarjouksena teran levy 91 eurolla, 120GB 22e, 480GB 62e, ... (27.5.2020 18:30)
Hintakatsauksemme Suomen SSD-levyjen hintoihin on jälleen täällä. Eri kokoluokista olemme kaivaneet esille kaikkein edullisimmat SSD-levyt mitä Suomessa myynnissä on.
1 kommentti
Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i Lenovo esitteli kaksi 2-in-1-kannettavaa: Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i (27.5.2020 18:26)
Lenovo on julkaissut kaksi 2-in-1 -kannettavaa tietokonetta, jotka pyörittävät Windows 10 -käyttöjärjestelmää ja tukevat LTE-yhteyksiä. Yoga Duet 7i on varustettu 13-tuumaisella IPS 2K -kosketusnäytöllä ....
OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia OnePlus paljasti: Tulossa on jälleen edullisia puhelimia (27.5.2020 17:13)
OnePlus nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2014 aggressiivisella mainoskampanjalla, jossa se puhui lippulaivantappajasta, jonka hinta on vain murto-osa huippuvalmistajien laitteesta. OnePlus ....
OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen OnePlus julkaisi OnePlus 5 ja 5T -puhelimille ison OxygenOS 10 -päivityksen (27.5.2020 16:57)
OnePlus tunnetaan erityisesti laadukkaista ja kohtuuhintaisista älypuhelimista, mutta samalla yhtiö on profiloitunut ohjelmistopäivitysten rintamalla tuomalla älypuhelimiinsa päivityksiä takuuvarmasti ....

Uutisarkisto