Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 22.1.2020 06:21

Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, Netflix kasvoi joulusensonkina odotuksia enemmän.
Osavuosituloksensa julkaisseen Netflixin mukaan sen tilaajamäärät kasvoivat 8,76 miljoonalla viime vuoden lopulla, kun analyytikot odottivat keskimäärin 7,6 miljoonan tilaajan kasvua. Kasvua tuki The Crown -sarjan uuden tuotantokauden julkaisu, The Witcherin julkaisu sekä kaksi Oscar-ehdokkuutta.

Kilpailulla voi olla kuitenkin oma osansa siinä, miksi Netflix ennustaa tämän vuoden alkuun odotuksia heikompaa kasvua. Netflixin ennuste on seitsemän miljoonaan tilaajan kasvu, mutta analyytikot ovat ennustaneet jopa 8,82 miljoonan tilaajan lisäystä. Disney+ on osoittautunut kuluttajien keskuudessa suosituksi, palvelun hankki itselleen ensimmäisenä päivänä jopa 10 miljoonaa tilaajaa.

Disney+:n ja Apple TV+:n etuina ovat palveluiden edullisuus. Suomeen kesällä tuleva Disney+ maksaa Yhdysvalloissa 6,99 dollaria (Suomessa 6,99 euroa) kuukaudessa ja Apple TV+ maksaa vuorostaan vain viisi dollaria kuukaudessa – palvelu on vuoden ajan ilmainen niille, jotka hankkivat uuden Apple-laitteen. Netflixin standarditilaus maksaa vuorostaan 13 dollaria.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto