AfterDawn: IT-alan uutiset

Windows 7:n tuki päättyi – Näin asennat Windows 10:n ilmaiseksi

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 15.1.2020 06:11

Windows 7:n tuki päättyi – Näin asennat Windows 10:n ilmaiseksi

Windows 7:n tuki päättyi virallisesti eilen, joten Microsoftin suunnalta ei luvata vuonna 2009 julkaistulle käyttöjärjestelmälle enää ohjelmistotukea eikä tietoturvapäivityksiä. Turvallisinta siis on, että käyttäjä luopuu Windows 7 -järjestelmästä ja korvaa sen jollakin uudemmalla käyttöjärjestelmällä.
Yleensä Windowsin tuen päättyminen on tarkoittanut uutta rahallista panostusta uuteen käyttöjärjestelmään ja kenties uuteen tietokoneeseen, mutta kaikeksi onneksi Windows 7:n saa päivitettyä Windows 10:een täysin ilmaiseksi. Sinun pitää vain suunnata Microsoftin lataussivustolle ja ladata sieltä laitteistollesi sopiva Windows 10 -asennusmedia.
Ennen käyttöjärjestelmän asentamista, muista ottaa kaikista henkiökohtaisista tiedostoista varmuuskopio.

Asentamisen jälkeen Windows 10:n pitäisi hoksata itse, että Windows 7:n lisenssiavain pätee myös Windows 10:ssä. Voit käydä varmentamassa tämän valikkopolussa Settings > Update & Security > Activation.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto