AfterDawn: IT-alan uutiset

Suomessa toimiva elektroniikkaketju hakeutui konkurssiin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 15.1.2020 17:28 Kommentteja (4)

Suomessa toimiva elektroniikkaketju hakeutui konkurssiin

Ruotsalainen elektroniikkaketju Teknikmagasinet on hakeutunut konkurssiin, kertoo ruotsalainen Market-verkkojulkaisu.
Ketju on aiemmin hakeutunut yrityssaneeraukseen, jonka puitteissa liiketoimintaa on yritetty saada kannattavaksi ja näin velkojat saisivat pelastettua pääomiaan mahdollisimman paljon. Tässä ei kuitenkaan onnistuttu riittävissä määrin, minkä takia Teknikmagasinet on päättänyt jättää konkurssihakemuksen. Ketjun mukaan ongelmana on ollut kivijalkaliikkeiden laskeva myynti samaan aikaan kun myymälätilojen vuokrat ovat kasvaneet.

Teknikmagasinetin mukaan myös valuuttakurssien muutokset eivät olleet sille suosiollisia, minkä takia hankintahinnat ulkomailta ovat olleet kasvussa.

Suomess Teknikmagasinetilla on ollut kuusitoista kappaletta. Ketju on toiminut Ruotsin ja Suomen lisäksi Norjassa. Norjan ja Ruotsin myymälöiden lukumäärä on 130.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

4 kommenttia

115.1.2020 18:41

Petyin hintoihin oikeastaan aina kun ko. liikkeeseen poikkesin.

Verkkis, Baukkari, Stokka...Jos ihmiset olisivat Teknik Magasinetin omakseen kokeneet olisi sille syntynyt lempinimi jo ajat sitten.

Mutta Suomen osuus konsernista oli aika pieni, ei kokonaisuus täkäläisiin ongelmiin kaatunut.

215.1.2020 22:57
mak68
Vahvistamaton

joop

etsin kännykälle koteloa dna elisa clas ohlson ei löytyny (jumbo)... täältä löyty... suolainen hinta mutta vi... toimiva ja asiallinen palvelu.asiakas

317.1.2020 06:59

Harmillinen juttu koska heillä ollut aina ystävällisemmät ja iloisemman oloiset myyjät. Tuotevalikoimastakin on löytynyt monia tuotteita joita ei muilta löydy (tosin ehkäpä juuri sentakia että eivät ole muiden liikkeiden mielestä kannattavinta pitää valikoimassa koska eivät ole sitä himotuinta valtavirtaa).

Eikä ole muiden liikkeiden valikoima yhtä laajasti kaikkea saman katon alta vauvanleluista pienelektroniikan kautta K-18 tarvikkeisiin... (ujompi saa ostettua jälkimmäisiäkin ilman että joku kaveri bongaa xxx-kaupan ovelta ja ottaa kuittailukohteekseen)

Hintataso ollut kyllä viimeaikoina korkeammalla joissakin tuotteissa joita saa muiltakin halpaputiikeilta, mutta joissakin taas paljonkin edullisempi.
Samahan se on ruokakaupoissakin, joitakin tuotteita on K:ssa halvemmalla kuin S:llä ja joidenkin tuotteiden kohdalla taas päinvastoin, eikä lidlikään ole halvin kaikkien tuotteiden kohdalla, joitakin saa K:sta tai S:stä edullisemmin.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 17.1.2020 @ 07:01

417.1.2020 07:59
Tekninen
Vahvistamaton

Jos Tampereella on vierekkäisissä kauppakeskuksissa (Ratina ja Koskikeskus) liikkeet, niin ei kauheasti ole asiaan panostettu. Ratinan liikkeessä en ole käynyt, mutta Koskikeskuksen liikkeessä ei juuri ollut mitään järkevää. Teineille ja pienten lasten vanhemmille suunnattu heräteostosvalikoima, eikä ohikulkiessa kumpiakaan siellä näkynyt. Lempäälän Ideaparkin liikkeessä oli jo valikoimaa, mutta ei sinne pelkästään sen takia viitsinyt lähteä.

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto