AfterDawn: IT-alan uutiset

PlayStation 5 jättää vuoden suurimmat messut välistä

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 14.1.2020 05:57

PlayStation 5 jättää vuoden suurimmat messut välistä

Vuodesta 2020 on kehkeytymässä jälleen kova konsolivuosi, kun sekä Microsoft että Sony tuovat myyntiin omat seuraavan sukupolven laitteet. Voisi kuvitella, että tämän vuoden E3-messuilla kävisi kova kuhina. Messuilla voi tapahtua paljonkin tänä vuonna, mutta Sony ei tule ottamaan siihen osaa.
Sony jätti E3-messut välistä viime vuonna ja yhtiö aikoo toistaa temppunsa tänäkin vuonna, vaikka PlayStation 5:n julkaisu onkin yksi tämän vuoden kovimmista peliuutisista. Sonyn mukaan yhtiö arvostaa messuja järjestävää organisaatiota, mutta messujen tämän vuoden visio ei sovi sen agendaan. Tästä syystä Sony on päättänyt ottaa osaa useisiin kulutuselektroniikkamessuihin, joissa uutta konsolia tullaan varmasti markkinoimaan.

Jää nähtäväksi kuinka paljon konsoliuutisia vuoden suurimmasta videopelitapahtumasta lopulta tulee. Microsoft on kuitenkin jo esitellyt konsolinsa päällisin puolin, joten uutta kerrottavaa löytyy lähinnä yksityiskohtien ja demojen muodossa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto