Fortnite oli vuoden 2019 tuottavin digitaalinen peli

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 8.1.2020 17:56

Fortnite oli vuoden 2019 tuottavin digitaalinen peli Fortnite on Epic Gamesin kehittämä kolmannen persoonan ammuntapeli, jota voi pelata verkossa täysin ilmaiseksi. Rahaa peliin saa kulumaan ostamalla erilaisia tuotteita, kuten Battle Passin.
Näillä myynneillä vuonna 2017 julkaistu Fortnite tuottaa edelleen paljon rahaa kehittäjälleen, sillä SuperDatan tietojen mukaan Fortnite tuotti vuoden 2019 aikana 1,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria, joka euroissa on noin 1,6 miljardia euroa. Tämän summan myötä Fortnite oli vuoden 2019 tuottavien digitaalinen peli. Myös vuonna 2018 Fortnite otti kärkipaikan 2,4 miljardin dollarin tuotolla.

Fortnite tuotti eniten vuonna 2019

Kokonaisuutena digitaalisten pelien tuotot nousivat kolme prosentin verran. Mobiilipelit tuottivat yhteensä 64,4 miljardia dollaria, PC-pelit 29,6 miljardia dollaria ja konsolipelit 15,4 miljardia dollaria. SuperData ennustaa tuottojen nousevan vuoden 2020 aikana muun muassa Sonyn ja Microsoftin tulevien konsoleiden ansiosta.SuperDatan tiedoista selviää myös, että Twitch tuotti enemmän vuonna 2019 kuin YouTube (1,54 miljardia dollaria vs. 1,46 miljardia). Twitchissä voi tilata maksullisesti kanavan, kun taas YouTuben ansainta keskittyy lähinnä mainosten näyttämiseen.

Twitch tuotti enemmän kuin YouTube vuonna 2019

Lue myös:
Shroud siirtyi striimaamaan Mixeriin ja menetti peräti 85% katsojistaan.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto