AfterDawn: IT-alan uutiset

Sony paljastaa PS5:n saloja tipottain – Nyt selvisi logo

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.1.2020 17:51

Sony paljastaa PS5:n saloja tipottain – Nyt selvisi logo

Ehdottomasti kiinnostavimmat tiedot seuraavan sukupolven konsoleista liittyvät niiden ulkonäköön, suorituskykyyn ja ominaisuuksiin. Näitä tietoja ei kovin yksityiskohtaisella tasolla saada ehkä ennen E3-messuja, mutta joitain tietoja tihkuu kuitenkin jatkuvasti julkisuuteen.
CES-messujen yhteydessä Sony paljasti esimerkiksi PlayStation 5 -pelikonsolin logon. Se ei tyylillisesti ole ehkä kovinkaan repäisevä, sillä se on juuri sellainen kuin voisi PS3:n ja PS4:n logoista päätellä. Logon alussa on jo ensimmäisestä PlayStation-konsolista tuttu PS-logo, minkä perään on lisätty tyylitelty PS5-teksti. Käytännössä Sony on vain vaihtanut PS4:n logon viimeisen numeron.

Sony on luvannut PS5-konsolin tukevan 8K-grafiikoita, säteenjäljitystä sekä PS4-pelejä. Kahdeksanytiminen prosessori perustuu Zen 2 -arkkitehtuuriin sekä sen parina oleva grafiikkaohjain Radeon Navi -arkkitehtuuriin.

PS5 julkaistaan virallisesti vuoden 2020 lopulla.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto