AfterDawn: IT-alan uutiset

Netflixin kaikki tammikuussa julkaistavat Originals-elokuvat ja stand-upit

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 5.1.2020 14:17

Netflixin kaikki tammikuussa julkaistavat Originals-elokuvat ja stand-upit

Vuoden alun tarjonta uusien Originals-sarjojen osalta on Netflixissä melkoisen vahva. Kaikki uudet Netflix-sarjat löydät aiemmasta jutusta, mutta tulossa on tietysti myös uutta elokuvien ja stand-upin rintamalla.
Vaikka listaus ei ole missään nimessä yhtä vahva, niin todennäköiseisti tästäkin löytyy jotain mielenkiintoista katsottavaa. Erityisesti kansainvälistä tuotantoa tulee tällä kertaa mallikkaasti.

Emmy-ehdokkuuden saaneen intialaisen Lust Stories -elokuvan ohjaajilta saapuu uusi kauhuelokuva Ghost Stories, romanttinen teinikomedia All the Freckles in the World kertoo meksikolaispojasta, joka kiinnostuu jalkapallosta vain voittaakseen koulukaverin sydämen, espanjalaisessa elokuvassa Quien a hierro mata kohtaavat kostonhimoinen sairaanhoitaja ja vanhuuden kanssa kamppaileva huumediileri sekä taiwanilaiselokuva A Sun, jossa nähdään Netflix-sarja Nowhere Manin Greg Hsu.
Ranskalainen rikosdraama Frères Ennemis (Close Enemies) on tarina huumediileristä, joka ryhtyy poliisiystävänsä kanssa metsästämään kaverinsa murhaajaa ja japanilaiselokuva 37 Seconds kertoo lahjakkaasta sarjakuvataiteilijasta, joka CP-vammasta ja yhteiskunnasta piittaamatta löytää tien eteenpäin yksityiselämässään.

Yhdysvaltalaiselokuvista tarjolle tulee tammikuussa A Fall from Grace, joka on Tyler Perryn rikosdraama, jossa syyttömältä vaikuttava Grace tunnustaa odottamattomasti aviomiehensä murhan. Lisäksi ensi-iltansa saa japanilaiseen videopeliin perustuva anime-elokuva NinoKuni.

Stand-upissa puolestaan uutuksia on kolmin kappaletta: The Mindy Projectista (ja Last Comic Standingistä) tuttu Fortune Feimster nähdään spesiaalissa Sweet & Salty, meksikolaiskoomikko Alex Fernández puolestaan tarjoaa oman Netflix-spesiaalinsa El mejor comediante del mundo ja Vir Dasin uusin Netflix-spesiaali on nimeltään For India.

Tässä vielä kaikki uudet Originals-elokuvat ja stand-upit aikajärjestyksessä:

Tammikuun 1.
Ghost Stories

Tammikuun 3.
All the Freckles in the World

Tammikuun 15.
Quien a hierro mata

Tammikuun 16.
NiNoKuni

Tammikuun 17.
A Fall from Grace

Tammikuun 21.
Fortune Feimster: Sweet & Salty

Tammikuun 24.
A Sun

Tammikuun 26.
Vir Das: For India

Tammikuun 28.
Alex Fernández: El mejor comediante del mundoTammikuun 29.
Frères Ennemis

Tammikuun 31.
37 Seconds

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto