Netflixin kaikki tammikuussa julkaistavat Originals-elokuvat ja stand-upit

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 5.1.2020 14:17

Netflixin kaikki tammikuussa julkaistavat Originals-elokuvat ja stand-upit Vuoden alun tarjonta uusien Originals-sarjojen osalta on Netflixissä melkoisen vahva. Kaikki uudet Netflix-sarjat löydät aiemmasta jutusta, mutta tulossa on tietysti myös uutta elokuvien ja stand-upin rintamalla.
Vaikka listaus ei ole missään nimessä yhtä vahva, niin todennäköiseisti tästäkin löytyy jotain mielenkiintoista katsottavaa. Erityisesti kansainvälistä tuotantoa tulee tällä kertaa mallikkaasti.

Emmy-ehdokkuuden saaneen intialaisen Lust Stories -elokuvan ohjaajilta saapuu uusi kauhuelokuva Ghost Stories, romanttinen teinikomedia All the Freckles in the World kertoo meksikolaispojasta, joka kiinnostuu jalkapallosta vain voittaakseen koulukaverin sydämen, espanjalaisessa elokuvassa Quien a hierro mata kohtaavat kostonhimoinen sairaanhoitaja ja vanhuuden kanssa kamppaileva huumediileri sekä taiwanilaiselokuva A Sun, jossa nähdään Netflix-sarja Nowhere Manin Greg Hsu.Ranskalainen rikosdraama Frères Ennemis (Close Enemies) on tarina huumediileristä, joka ryhtyy poliisiystävänsä kanssa metsästämään kaverinsa murhaajaa ja japanilaiselokuva 37 Seconds kertoo lahjakkaasta sarjakuvataiteilijasta, joka CP-vammasta ja yhteiskunnasta piittaamatta löytää tien eteenpäin yksityiselämässään.

Yhdysvaltalaiselokuvista tarjolle tulee tammikuussa A Fall from Grace, joka on Tyler Perryn rikosdraama, jossa syyttömältä vaikuttava Grace tunnustaa odottamattomasti aviomiehensä murhan. Lisäksi ensi-iltansa saa japanilaiseen videopeliin perustuva anime-elokuva NinoKuni.

Stand-upissa puolestaan uutuksia on kolmin kappaletta: The Mindy Projectista (ja Last Comic Standingistä) tuttu Fortune Feimster nähdään spesiaalissa Sweet & Salty, meksikolaiskoomikko Alex Fernández puolestaan tarjoaa oman Netflix-spesiaalinsa El mejor comediante del mundo ja Vir Dasin uusin Netflix-spesiaali on nimeltään For India.

Tässä vielä kaikki uudet Originals-elokuvat ja stand-upit aikajärjestyksessä:

Tammikuun 1.
Ghost Stories

Tammikuun 3.
All the Freckles in the World

Tammikuun 15.
Quien a hierro mata

Tammikuun 16.
NiNoKuni

Tammikuun 17.
A Fall from Grace

Tammikuun 21.
Fortune Feimster: Sweet & Salty

Tammikuun 24.
A Sun

Tammikuun 26.
Vir Das: For India

Tammikuun 28.
Alex Fernández: El mejor comediante del mundoTammikuun 29.
Frères Ennemis

Tammikuun 31.
37 Seconds

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti

Kommentoi uutista

Mikäli sinulla ei ole vielä AfterDawn-käyttäjätunnusta, syötä allaolevaan kaavakkeeseen toivomasi käyttäjätunnus sekä sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle jälkikäteen aktivointilinkin antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Mikäli sinulla on jo ennestään AfterDawn-käyttäjätunnus, kirjaudu sisään seuraavan välilehden kautta.

Kirjaudu sisään käyttäen AfterDawn -käyttäjätunnustasi tai sähköpostiosoitettasi.
Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto