Kaikki Netflixiin palaavat Originals-sarjat tammikuussa: The Ranch, BoJack Horseman, ...

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 5.1.2020 18:42

Kaikki Netflixiin palaavat Originals-sarjat tammikuussa: The Ranch, BoJack Horseman, ... Jo aiemmin kerroimme Netflixiin saapuvasta sisältövyörystä uusien Originals-sarjojen suhteen. Löydät listan kaikista tammikuun uusista Originals-sarjoista täältä.
Mikäli uudet Netflix-elokuvat ja stand-upit kiinnostavat niin suuntaa puolestaan tänne.

Tulossa on tietysti kuitenkin myös jo aiemmin tuttua sisältöä, joten katsastetaanpa mitä palaavia Netflix-sarjoja on tarjolla tammikuussa.

1900-luvun alun Anne of Green Gables -novelliin perustuva Anne with an E saa viimeisen kautensa, kuten saa myös jo tähän mennessä seitsemän kauden ajan pyörinyt Ashton Kutcherin tähdittämä The Ranch.

Jane Fondan, Lily Tomlinin ja Martin Sheenin tähdittämä komedia Grace and Frankie jatkuu kuudennella kaudella, sitcom Family Reunion palaa ensimmäistä kertaa toisella kaudella ja meksikolaissarja Diablero saa niin ikään toisen kauden.Koko perheelle ja erityisesti muksuille tuttua sisältöä tulee lisää australiaissarja The InBESTigatorsin muodossa, eläinvauvojen tähdittämän Word Partyn myötä sekä animaatiosarjassa Harvey Girls Forever! Animeista tammikuussa palaa televisioon SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac ensimmäisen kauden toisella osalla, animaatiosta aikuisempaan vastaa BoJack Horseman kuudennen kauden B-osalla ja teineille katsottavaa löytyy taas Chilling Adventures of Sabrinan kolmannesta ja Sex Educationin toisesta kaudesta.

Reality-ohjelmista palaa australialaisleipojamestarin Zumbo's Just Desserts ja dokumenttisarjoista puolestaan Hip-Hop Evolution neljännellä kaudella ja kuolemantuomiota odottavia murhaajia haastatteleva I AM A KILLER toisella kaudella.

Tässä vielä kaikki tammikuussa Netflixiin palaavat Originals-sarjat:

Tammikuun 3.
Anne with an E: Viimeinen kausi

Tammikuun 10.
Harvey Girls Forever!: Kausi 4
The Inbestigators: Kausi 2
Zumbo's Just Desserts: Kausi 2

Tammikuun 15.
Grace and Frankie: Kausi 6

Tammikuun 17.
Hip-Hop Evolution: Kausi 4
Sex Education: Kausi 2

Tammikuun 20.
Family Reunion: Osa 2

Tammikuun 21.
Word Party: Kausi 4

Tammikuun 23.
SAINT SEIYA: Knights of the Zodiac: Kausi 1 / Osa 2Tammikuun 24.
Chilling Adventures of Sabrina: Osa 3
The Ranch: Viimeinen kausi

Tammikuun 31.
BoJack Horseman: Kausi 6 (Osa B)
Diablero: Kausi 2
I AM A KILLER: Kausi 2

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin Netflixin odotettu uusi toiminto ilmestyi vihdoinkin (25.2.2020 18:39)
Pienen testirupeaman jälkeen Netflix on päättänyt ottaa maailmanlaajuisesti käyttöön uuden top 10 -listan, jossa kerrotaan paikallisen markkina-alueen katsotuimmat elokuvat tai sarjat kunakin päivänä. ....
Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....

Uutisarkisto