Tässä kaikki tammikuun uudet Netflix-sarjat

Kirjoittaja Matti Vähäkainu @ 4.1.2020 19:37

Tässä kaikki tammikuun uudet Netflix-sarjat Netflix aloittaa uuden vuoden melkoisen vakuuttavalla uudella Originals-tarjonnalla. Uusia sarjoja tuodaan palveluun tammikuun tasan kolmekymmentä kappaletta, joten jokaiselle varmasti löytyy jotakin, ja useimmille paljonkin kiinnostavaa katsottavaa.
Uusiin draamoihin lukeutuu mm, muun muassa CIA-agentin ja väitetyn messiaan välisistä edesottamuksista kertova Messiah, olympialaisiin haikailevasta taitoluistelijasta kertova Spinning Out, brittisarja Dracula, kirjaan perustuva 1700-luvun aristokraatteja vastaan taistelevasta vallankumousporukasta kertova Thieves of the Wood, brittisarja japanilaisista palkkamurhaajista ja yakuzasta Giri / Haji, sci-fiä ja fantasiaa yhdistävä synkkä- ja yliluonnollinen October Faction sekä kirjaan perustuva rikossarja The Stranger.

Vähemmän vakavasta viihteestä pitäville saapuvat komediat AJ and the Queen drag queenistä ja 10-vuotiaasta parivaljakosta ja Medical Police, jossa lastenlääkärit liittyvät salaiseen poliisioperaatioon. Tämän lisäksi saapuvat tosi-tv-sarjat Next In Fashion mallimaailmasta sekä hieman Big Brotheria muistuttava The Cirle, jossa kilpailijat elävät erillisissä asunnoissa ja kilpailevat suosiosta ainoastaan sosiaalisen median avulla. The Circlestä saapuu uusia jaksoja aina keskiviikkoisin.Kansainvälisen tarjonnan puolella ovat puolestaan uutta ranskalainen kauhuteemainen kilpareality Until Dawn ja rakkausreality What the Love! with Karan Johar, dokumenttisarja Death of a Prosecutor argentiinalaissyyttäjän kuolemasta, saksan versio Nailed It! -leipomiskilpailusta Wer kann, der kann!, malesialaissarja The Ghost Bride 1800-luvun lopun Malakkasta ja tuonpuoleisesta, brazilialainen sci-fi-sarja Omniscient, tositelevisiosarja Ainori Love Wagon: African Journey Afrikkaa kiertävistä japanilaisista, kirjaan perustuva italialaissarja Luna Nera 1600-luvun noidista sekä norjalaissarja Ragnarok, joka kertoo pikkukylän yliluonnollisista tapahtumista.

Myös uusia dokumenttisarjoja on tietysti tulossa. Sex, Explained kertoo nimensä mukaan seksistä ja seksuaalisuudesta, Cheerin tähtinä ovat Navarro Collegen cheerleading-tiimi, Pandemic: How to Prevent an Outbreak pureutuu pandemioihin ja kertoo yleisemmin vaarallisia tauteja vastaan taistelevista tutkijoista, Rise of Empires: Ottoman on historiallinen dokumenttisarja nykyisen Turkin suunnalla syntyneestä Osmanien valtakunnasta sekä Night on Earth, joka kertoo eläinkunnan pimeydessä metsästävistä ja kulkevista lajeista.

Lapsille tarjolle saapuvat Bumperton Hillsin iloiset autot sarjassa Go! Go! Cory Carson, koko perheen sarja 11-vuotiaasta pojasta ja Dude-koirasta The Healing Powers of Dude, animaatiosarja Kipo and the Age of Wonderbeasts. Lisäksi ensi-iltansa saa aikuisille suunnattu anime-sarja Scissor Seven.

Siinäpä koko tammikuun kattaus uusista Originals-sarjoista, tässä ne vielä aikajärjestyksessä linkkeineen:


Tammikuun 1.
Messiah
Nisman: Death of a Prosecutor
Spinning Out
The CircleTammikuun 2.
Sex, Explained
Thieves of the Wood

Tammikuun 4.
Go! Go! Cory Carson
Dracula

Tammikuun 8.
Cheer

Tammikuun 10.
AJ and the Queen
Giri / Haji
Medical Police
Scissor Seven
Until Dawn

Tammikuun 13.
The Healing Powers of Dude

Tammikuun 14.
Kipo and the Age of Wonderbeasts

Tammikuun 17.
Wer kann, der kann!

Tammikuun 22.
Pandemic: How to Prevent an Outbreak

Tammikuun 23.
The Ghost Bride
October Faction

Tammikuun 24.
Rise of Empires: Ottoman

Tammikuun 29.
Next In Fashion
Night on Earth
OmniscientTammikuun 30.
Ainori Love Wagon: African Journey
The Stranger
What the Love! with Karan Johar

Tammikuun 31.
Luna Nera
Ragnarok

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen Huawei julkaisi 2499 euron taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen (25.2.2020 16:41)
Huawei on julkaissut taittuvanäyttöisen Mate Xs -älypuhelimen, joka on jatkoa Mate X:lle. Mate Xs:n näyttö kiertää kiinni ollessaan puhelimen ulkokuorta ja avattuna sen läpimitta on 8 tuumaa. ....
Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa Päivän diili: nyt myös 8 gigatavun RAM-muistin OnePlus 7 Pro tarjouksessa - Hinta nyt 599 euroa (25.2.2020 10:22)
Viime viikolla nähtiin useita hyviä tarjouksia puhelimista ja sama tuntuu jatkuvan. Viime viikolla tarjouksessa oli esimerkiksi OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Nyt vuorostaan 8 gigatavun keskusmuistilla ....
Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia Huawein P40-sukupolven puhelimet esitellään 26. maaliskuuta – Eivät sisällä Google-sovelluksia (25.2.2020 06:19)
Huawein seuraavan sukupolven lippulaivapuhelimet esitellään Pariisissa 26. maaliskuuta. Tuolloin lehdistötilaisuudessa kaiken kansan ihmeteltäväksi tulevat P40-sukupolven laitteet. Viime ....
Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit Apple on valmis valtavaan muutokseen – Korvaa Intelin prosessorit (25.2.2020 06:06)
Osuvista tuotelanseerausennustuksistaan hyvin tunnettu Apple-analyytikko Ming-Chi Kuo arvioi tällä kertaa, että Applen ensimmäinen ARM-pohjaista suoritinta käyttävä Mac-tietokone tulisi markkinoille ....
Huawein uudet MateBook D 14 ja MateBook D 15 -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa Huawein uudet MateBook D 14" ja MateBook D 15" -kannettavat heti myynnissä Suomessa - Hinnat 749 euroa ja 699 euroa (24.2.2020 19:43)
Huawei on julkistanut kaksi uutta kannettavaa tietokonetta. Näiden uutuuksien myynti on alkanut heti Suomessa. MateBook D -sarjan uutuudet ovat varustettu 14- ja 15-tuumaisella näytöllä. ....

Uutisarkisto