AfterDawn: IT-alan uutiset

Applen uusi avoimempi suunta – Ottaa vihdoin osaa CES-messuihin

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 3.1.2020 18:36

Applen uusi avoimempi suunta – Ottaa vihdoin osaa CES-messuihin

Yksi vuoden suurimmista kulutuselektroniikkamessuista järjestetään perinteisesti Las Vegasissa näin vuoden alussa. CES-messujen merkittävyys on kuitenkin vähentynyt viime vuosina merkittävästi, kun yhä useampi iso brändi järjestää omat erilliset julkistus tapahtumat vuoden mittaan.
Apple ei ole juuri koskaan ottanut merkittävästi osaa CES-messuihin. Se on vieraillut tapahtumassa ja käynyt epävirallisia keskusteluita kumppaneiden kanssa, mutta se ei ole esitellyt uusia tuotteita tapahtumassa. Tämä vuosi ei ole poikkeus, mutta Apple on järjestänyt virallista ohjelmaa messuille. Yhtiö on lähettänyt Jane Horvathin Las Vegasiin puhumaan messuyleisölle yksityisyydensuojasta.

Lisäksi Applen HomeKit-älykotialusta tulee olemaan näkyvästi esillä messuille, kuten ovat myös kilpailevat Amazon Echo sekä Google Assistant. Apple kertoi hiljattain ottavansa osaa uuteen Project Connected Home over IP -hankkeeseen, jonka tavoitteena on parantaa järjestelmien yhteensopivuutta. Lisäksi Apple avasi HomeKitin ADK-kehitystyökalut (Accessory Development Kit) kaikkien käyttöön, jolloin kuka vain voi kehittää HomeKitin kanssa yhteensopivia laitteita.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: Apple HomeKit
Edellinen Seuraava Kirjoita kommentti
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto