AfterDawn: IT-alan uutiset

Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.12.2019 17:18

Suomeen tuli uusi ilmainen kanava – Esittää musiikkia läpi vuorokauden

Uusi 1HD Music Television -kanava on aloittanut lähetykset Digitan antennitelevisioverkossa kanavapaikalla 28. Nimensä mukaisesti kanavalla esitetään nykyaikaista musiikkia videoiden muodossa eli käytännössä 1HD Music Television tarkoittaa paluut musiikkikanavien aikakauteen.
Kanava näkyy lähes koko Suomessa sillä sen peittoalueella sijaitsee 98 prosenttia Suomen kotitalouksista. Sisältöä esitetään vuorokauden ympäri, joten katsottavaa ja kuunneltavaa löytyy yön pimeimpinäkin hetkinä. 1HD Music Television lähtöisin Venäjältä, mutta sen toimintaa on laajennettu myös muualle.

"Olemme erittäin iloisia yhteistyöstämme Digitan kanssa. Ensimmäistä kertaa laadukasta musiikkisisältöä tarjotaan maksutta antenni-tv-verkossa laajalla peittoalueella. 1HD Music Television -kanavan tiimimme vastaa uuden kanavan korkealaatuisesta sisällöstä ja pyrkii siihen, että kanava tarjoaisi monipuolisesti sisältöjä eri musiikkityylien kuuntelijoille. Meille on tärkeää, että voimme yhdessä Digitan kanssa mahdollistaa korkeatasoisen musiikkikanavan suomalaisiin koteihin", kertoo 1HD Music Televisionin Euroopan edustaja Kaido Laanjärv.
Aiheeseen liittyvää:
DNA lopettaa antenni-TV-verkon ylläpidon Suomessa.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto