GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 12.12.2019 06:02 Kommentteja (1)

GameStop-peliketju häviää Suomesta – Kanta-asiakasedut kannattaa käyttää mahdollisimman pian Yhdysvaltalainen pelikauppaketju GameStop on ilmoittanut supistavansa myymäläverkostoaan ja tällä kertaa leikkaustoimet osuvat Pohjoismaihin. GameStopin päätöksen johdosta yhtiö lopettaa toimintansa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.
Yhdessä yössä GameStopin toiminta ei täällä lopu, vaan myymälätoimintaa ajetaan alas vuoden 2020 loppuun mennessä. Tarkempiin aikatauluihin vaikuttanevat henkilöstön irtisanomiseen liittyvät seikat sekä myymälätilojen vuokrasopimukset. GameStop kertoi asiasta osavuosikatsauksen yhteydessä järjestetyssä sijoittajapuhelussa.

Toimitusjohtaja George Sherman ei kuitenkaan usko, että yhtiön heikko talous piristyy vielä näillä sopeuttamisilla, vaan uuden konsolisukupolven toivotaan kirittävän myyntiä. Sony ja Microsoft ovat ilmaisseet aikeista julkaista uudet konsolit vuoden 2020 lopulla.

GameStop Suomen lehdistötiedotteessa kerrotaan tarkemmin siitä, miten lopettamispäätös vaikuttaa yhtiön asiakassuhteeseen. Esimerkiksi lahjakorttien myynti lopetetaan heti ja 3. tason kanta-asiakkaita pyydetään käyttämään heidän etunsa mahdollisimman nopeasti.AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  

1 kommentti

112.12.2019 07:26

Tuskinpa nuo uudet konsolit jotka keskittyvät pääosin digitaaliseen jakeluun kirittäisivät gamestopin tai muidenkaan fyysisen median kauppojen myyntiä, vaan käy päinvastoin eli kiihdyttävät ainoastaan yritysten alamäkeä koska tuolla iso osa myynnistä on uusien ja käytettyjen pelimedioiden kauppaa joka digitaalisuuden ansiosta tulee uusien konsolisukupolvien myötä katoamaan.

Pelkkä laitemyynti tuskin onnistuu pitämään firmaa pystyssä, koska niitä myydään jokapaikassa eikä kyseessä ole mikään erikoistuote jota myytäisiin vain alaan keskittyneissä liikkeissä.

Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 12.12.2019 @ 07:32

Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Tuoreimmat uutiset

Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö Motorola Razr tekee taas paluun – Simpukkapuhelimessa on taittuva näyttö (22.1.2020 17:31)
Motorola Razr -mallisto on noussut Yhdysvalloissa samanlaiseen kulttimaineeseen kuin Nokia 3310 on Suomessa. Siksi uuden Motorola Razr -puhelimen lanseeraus on maassa iso uutinen. Vielä isommaksi ....
Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa Vihdoin alkaa tapahtua – WhatsAppin tumma teema on lopputestauksessa (22.1.2020 17:09)
WhatsApp on päivittänyt pikaviestipalvelun Android-sovelluksen uuteen beta-versioon ja sen mukana julkiseen betaan on tullut dark mode -teema. Tumman teeman avulla voit vähentää silmiin kohdistuvaa ....
Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen Google pidentää useiden uusien Chromebookien ohjelmiston päivitystukea 8 vuoteen (22.1.2020 10:53)
Google on kertonut Bett -tapahtumassa pidentävän Chrome OS -laitteiden ohjelmiston päivitystukea kahdella vuodella vuoden 2020 tai sen jälkeen julkistettujen laitteiden kohdalla. Aikoinaan ....
Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun Netflix kasvoi odotettua enemmän – Disney ja Apple eivät tehneetkään lovea kasvuun (22.1.2020 06:21)
Vaikka kilpailu suoratoistomarkkinoilla kiristyi viime vuoden lopulla Apple TV+:n ja Disney+:n lanseerausten takia, eivät ne onnistuneet tekemään lovea Netflixin kasvulukemiin. Pikemminkin päinvastoin, ....
Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa Apple aloittaa pian uuden iPhonen tuotannon – Julkaistaan maaliskuussa (22.1.2020 05:54)
Apple on tilannut uuden iPhonen tuotannon alkavaksi helmikuussa jotta uutukainen voidaan esitellä yleisölle maaliskuun aikana. iPhonien myynnin sanotaan olleen viime aikoina korkealla tasolla ....

Uutisarkisto