AfterDawn: IT-alan uutiset

Minecraft päivittyi – PlayStation 4 -pelaajilla syytä päivitykseen

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 10.12.2019 18:27

Minecraft päivittyi – PlayStation 4 -pelaajilla syytä päivitykseen

Minecraftin pelaajien kannattaa ladata tänään julkaistu Bedrock Edition -päivitys PlayStation 4 -pelikonsolille, sillä se sisältää vihdoin mahdollisuuden moninpelata muiden alustojen pelaajien kanssa.
Päivityksen asentamisen jälkeen PlayStation 4 -pelaajat voivat pelata peliä esimerkiksi Xbox One-, Windows 10-, Nintendo Switch-, iOS-, Android- ja Gear VR -pelaajia vastaan. Sony mahdollisti tällaisen alustariippumattoman moninpelaamisen aiemmin tänä vuonna, joten Minecraftista ominaisuuden tarjoaminen ei ole ollut varsinaisesti kiinni.

Xbox-, PC-, Switch- ja mobiilipelaajat ovat voineet pelata Minecraftia keskenään jo noin kahden vuoden ajan. Sonyn kanta ollut tällaista moninpelaamista vastaan, mutta yhtiön näkemykset joutuivat pahemman kerran törmäyskurssille Fortniten kohdalla. Lopulta Sony päätti löysätä vaatimuksiaan ja nyt ollaan tässä tilanteessa.
Minecraftista on Fortniten tapaan muodostunut todellinen ilmiö. Esimerkiksi tänä vuonna Minecraft-videot ovat olleet kaikkein katsotuimpia pelivideoita.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto