AfterDawn: IT-alan uutiset

Suomeen tuli täysin ilmainen suoratoistopalvelu

Kirjoittaja Manu Pitkänen @ 7.12.2019 11:28

Suomeen tuli täysin ilmainen suoratoistopalvelu

Mediapalvelinohjelmistostaan parhaiten tunnettu Plex on julkaissut oman ilmaisen suoratoistopalvelun, jonka kautta pystyy katsomaan elokuvia, TV-sarjoja ja dokumentteja. Plexin suoratoistopalvelu näkyy niin netissä kuin Plexin useimmissa sovelluksissa.
Ilmaisen suoratoistopalvelun sisältö ei välttämättä koostu kaikkein uusimmista elokuvista, mutta se on oiva lisä täydentämään esimerkiksi Netflixin tai HBO:n sisältövalikoimaa. Maksuttomuuden kääntöpuolena tosin on se, että katsojalle esitetään toiston yhteydessä mainoksia. Varsinkin alkuvaiheessa Plexin esittämät mainokset voivat tuntua puuduttavilta, sillä mukana ei ole kovin montaa mainostajaa.

Suoratoistopalvelun sisältövalikoima vaihtelee myös voimakkaasti alueittain, joten jossakin maassa näkyvää elokuvaa ei välttämättä voi katsoa Suomessa. Sisällössä on myös vaihtuvuutta eli palveluun tulee ajoittain uutta katsottavaa, mutta samalla sieltä lähtee pois elokuvia.
Video on Demand -toiminto löytyy Plexin PC- ja mobiilisovellusten lisäksi Xbox One -sovelluksesta, mutta ei PlayStation 4 -ohjelmasta. Suoratoistopalvelun löytää Plex-ohjelmasta kohdasta Movies & TV.


AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Tägit: suoratoisto Plex
Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto