Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa)

Kirjoittaja Janne Yli-Korhonen @ 6.12.2019 15:31

Päivän diili: Sony WH-H900N langattomat kuulokkeet 99 euroa (säästä 30 euroa) Black Friday oli ja meni. Black Friday -tarjousjuhlan aikana nähtiin paljon tarjouksia kuulokkeiden kohdalla. Tarjouksessa olivat esimerkiksi Sennheiser HD 598 Cs, Sony WF-1000XM3 ja Sony WH-1000XM3 -kuulokkeet. Mikäli kuitenkin missasit jonkun näistä tarjouksista ja kuulokkeita vielä etsit ennen joulua, niin tässä on ihan hyvä tarjous Powerilta.
Sony WH-H900N Over-ear -langattomat kuulokkeet maksavat nyt 99 euroa Powerilla. Tämä on myös Hintaopas hintavertailupalvelun mukaan alin hinta, jolla tätä kyseistä tuotetta on myyty.

Näistä kuulokkeista löytyy toiminto, joka vaimentaa taustamelua. RTINGS.comin arvostelun mukaan taustamelunpoisto ei kuitenkaan ole niin tehokas kuin joissakin kalleimmissa malleissa. Äänenlaatu ja akun kesto saavat kehuja, mutta akun lataus hidasta. Kuulokkeita voi myös käyttää langallisesti, vaikka akku on loppunut. Kuulokkeet voidaan taittaa kokoon ja mukana tulee kantopussi kuljettamista varten. Saatavilla värit musta ja kulta.Päivän diili


Sony WH-H900N, hinta 99 euroa.

Tarjous on voimassa sunnuntaihin 8.12. asti.

Lue myös:
Applen iPhone 8 oli Black Fridayn suosituin tuote.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

AfterDawnin diilit uutiskirjeenä!

Etsimme jatkuvasti hyviä tietotekniikan ja kännyköiden diilejä ympäri nettiä ja uutisoimme niistä sivuillamme. Jos haluat saada tiedon uusista diileistä heti sähköpostiisi, tilaa diilien uutiskirjeemme.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt sääntömme ja tietosuojakäytäntömme.

Edellinen Seuraava  
Tämän uutisen kommentointi ei ole enää mahdollista.

Uutisarkisto